GTA 3 Steam key nereden alınabilir?

feelin9s

Centipat
Daha fazla  
Rockstar eski GTA oyunlarının orijinal versiyonlarını Steam'den kaldırdı. GTA 3'te benim için mazisi olan ve sevdiğim bir oyun olduğu için yıllar sonra tekrar oynamak istedim. Fakat dediğim gibi Steam'de olmadığı için oyunu satın alıp oynayamıyorum. Neyse ben de biraz araştırdım ve Steam key üzerinden bu oyunların hala satın alınabildiğini gördüm fakat nasıl olduğu hakkında bir fikrim yok. Bu Steam keyler nasıl çalışır ve nereden güvenilir satıcı bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:

ByNoGame de falan var mı acaba? Baktınız mı?

Steam'a girip keyinizi aktifleştire bilirsiniz, Link'e Bir göz atın.

Sizce hak ettiği değerler değil mi? 3 oyunun toplamı 577 TL gayet makul. Oyun başı 177.33 TL ediyor. Size hem nostalji, hem hikaye hem açık dünya hem gizemler hem de eğlence sunuyor. Bence paranız varsa yapıştırın gitsin.

3 oyun toplam 577 TL ise bence de uygun. Ben sadece GTA 3'ün fiyatı olarak anladım başta. Steam keylerle uğraşmaktansa Rockstar'ın kendi sitesinden almak daha mantıklı. Zaten biraz inceledim de key olarak alınca daha pahallıya denk geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…