GTA 3 Steam key nereden alınabilir?

Sizce hak ettiği değerler değil mi? 3 oyunun toplamı 577 TL gayet makul. Oyun başı 177.33 TL ediyor. Size hem nostalji, hem hikaye hem açık dünya hem gizemler hem de eğlence sunuyor. Bence paranız varsa yapıştırın gitsin.

Definitive Edition versiyonu yine belki bir nebze 500 TL edebilir fakat bunlar asla etmez.

Definitive Edition versiyonu yine belki bir nebze 500 TL edebilir fakat bunlar asla etmez.

Tam tersi Definitive Edition versiyonları o kadar etmez hocam, bilmiyorum biliyor musunuz ama Rockstar'ın bugüne kadar yaptığı en kötü şey GTA Definitive Edition oyunları. Tam bir para tuzağı, rezil oyunlar.

Eski GTA oyunları zaten modern PC'lerde düzgün çalışmazken bir de dünya para verip satın almak saçmalık. Gidin pcsx2 kurup PS2 versiyonlarını oynayın.

Eski GTA oyunları zaten modern PC'lerde düzgün çalışmazken bir de dünya para verip satın almak saçmalık. Gidin pcsx2 kurup PS2 versiyonlarını oynayın.
Yada RPCS3 ile PS3 versiyonları.

Sizce hak ettiği değerler değil mi? 3 oyunun toplamı 577 TL gayet makul. Oyun başı 177.33 TL ediyor. Size hem nostalji, hem hikaye hem açık dünya hem gizemler hem de eğlence sunuyor. Bence paranız varsa yapıştırın gitsin.

Biraz daha abart istersen kanka 600TL verilir mi o oyuna tamam manevi değeri çok yüksek ama oyunu zaten Steam'siz bile oynayabiliyorsun oyun kırılmamış bile o kadar eski :D

Bu kadar eski bir oyun serisi için değil. Üstelik remastered versiyonları hata dolu.

Ben bu paketi 20 liradan aldım 2017 yılında Steam'den. Hiç mantıklı değil şu an o paraları vermek eğer koleksiyoner değilseniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı