GTA 3 Steam key nereden alınabilir?

3 oyunu Rockstar Games'in kendi sayfasından 250 TL'ye almıştım indirim vardı o zaman, şuan zam yemiş galiba 500 TL olmuş kesinlikle alınmaz bu fiyata.

Tam tersi Definitive Edition versiyonları o kadar etmez hocam, bilmiyorum biliyor musunuz ama Rockstar'ın bugüne kadar yaptığı en kötü şey GTA Definitive Edition oyunları. Tam bir para tuzağı, rezil oyunlar.

Hocam evet bu oyun da berbat fakat asıl oyunlar daha kötü alıp 10 TL'lik oyunu sinirden iade etmiştim o kadar hatırlıyorum buna yine güncelleme vs getirip biraz duzelttiler.

Hocam evet bu oyun da berbat fakat asıl oyunlar daha kötü alıp 10 TL'lik oyunu sinirden iade etmiştim o kadar hatırlıyorum buna yine güncelleme vs getirip biraz duzelttiler.

Maalesef hocam, en iyisi korsan indirip oynamak. Çünkü bir oyunun korsan versiyonu nasıl orijinalden daha iyi çalışıyor, vallahi bilmiyorum ama konu GTA ise bu gerçek. Definitive Edition'ların son durumu hakkında bilgim yok ama yine de rezalettirler. 600 TL'yi kesinlikle hak etmeyen oyunlar.

Maalesef hocam, en iyisi korsan indirip oynamak. Çünkü bir oyunun korsan versiyonu nasıl orijinalden daha iyi çalışıyor, vallahi bilmiyorum ama konu GTA ise bu gerçek. Definitive Edition'ların son durumu hakkında bilgim yok ama yine de rezalettirler. 600 TL'yi kesinlikle hak etmeyen oyunlar.

Tabii ki de 600 TL asla etmezler ama normale 550 TL vermek yerine almak daha mantıklı ben olsam bende korsan oynarım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı