GTA 4 açılırken donma sorunu

Katılım
11 Eylül 2014
Mesajlar
12
Çözümler
1
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar sorunum şu. GTA 4'e giriyor. Oyun açıldığı andan itibaren aşırı kasma donma ve ilerlemiyor öylece kalıyor oyun ekranı. Windows Live güncelledim onda bir sorun yok. Social Club'ta ise sadece Play ve Cancel tuşları var. Oyunu Steam'den aldım. 1 sene önce açılıyordu sonra Steam'i sildim tekrar yükledim. Oyunları da yükledim ama şimdi açılmıyor. En son bu yakınlarda bir güncelleme gelmiş oyuna ama acaba ondan olabilir mi? Oyun ekranında donuyor ilerlemiyor. CTRL+Tab'la başka pencerelere geçip sonra tekrar GTA 4'e gelince oyun biraz ilerlemiş oluyor ama biraz. Oyun kesinlikle başlamıyor donuyor kendi kendine bazen kapanıyor.

Olay günlüğünü kapatıp denemiştim ama olmadı hatta ağ sembolüm gitmişti zor bela geri getirdim internete bağlanmıyordu.

Upnp kapalı. Sürücülerimin hepsi güncel. Oyunu birkaç kez silip tekrar kurdum. Steam klasörüm D'de. GTA 4'ü de C'ye kurdum. İkisi de D'deyken de böyle oluyordu.


Asus N550JV, 16 GB RAM, 4 GB ekran kartı Nvidia 750M, Intel i7 4700HQ, 1 TB HDD Windows 10 Home. Laptopum bu şekilde. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
-windowed -sw-
Oyuna girmeden önce kütüphanede oyuna sağ tık yapıp özellikler seçeneğini seç.Sonra başlatma seçeneğine tıklayıp bu kodu yaz ya da yapıştır.Sorunun çözülecektir.
 
-windowed -sw-
Oyuna girmeden önce kütüphanede oyuna sağ tık yapıp özellikler seçeneğini seç.Sonra başlatma seçeneğine tıklayıp bu kodu yaz ya da yapıştır.Sorunun çözülecektir.

Kardeşim aynı hatayı bende yaşıyodum çözdüm. Allah senden razı olsun.

Peki bunu tam ekrana nasıl alacağım? Cevaplarsan sevinirim.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı