GTA 4 açılırken hata veriyor

w1llard

Hectopat
Makaleler
1
İyi Sosyaller, GTA 4 almıştım indirdim, GTA 4'ü açınca farklı hata veriyor, Rockstar Games Launcher'ı açınca farklı hata veriyor. Ne yapmalıyım? Hataların fotoğraflarını bırakıyorum aşağı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Buradan rehberi takip edip Process Monitor raporu paylaşır mısınız? PML dosyası olacak. Videoyu da izleyebilirsiniz.

Tamamdır hocam paylaşıyorum.

Hocam şöyle veriyim, GTAIV.rar

Son düzenleme:
Daha önce bazı .DLL dosyalarını elle değiştirdiniz mi?

Öncelikle başlat > arama > CMD yazınca çıkan "Komut İstemi"ne sağ tıklayın ve "yönetici olarak çalıştır" seçin.

Sonra sfc /scannow yazın. Tarama yapacak, DirectX ile alakalı bazı dosyalarda sıkıntı var onları çözmesi gerek. Tarama bitince o taramanın sonucunu ekran görüntüsü olarak paylaşabilir misiniz? Sonucun ekran görüntüsünü alın ve CMD'yi kapatın.

- Daha sonra C:\Windows\SysWOW64 klasörüne gidin.
- VCRUNTIME140.dll ve MSVCP140.dll dosyalarını elle silin.
- Sildikten sonra aşağıdaki 3 paketi indirin ve kurun. Her paketin hem 32-bit hem de 64-bit versiyonlarını kurmanız gerekiyor.

Hatta bunları tek tek indirmek yerine, Microsoft Visual C++ programlarınızda bazı eksiklikler varsa denetim masası > program ekle kaldırdan hepsini kaldırıp aşağıdaki linkten hepsini bir arada indirip kurabilirsiniz.

Son düzenleme:
Hayıır hocam ilk defa oyuna giricektim, yapıyorum hemen.

Hocam sfc/scannow sonucu şöyle;

Dosya Ekleri

• resim_2022-09-09_171238767.png
    2,4 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…