GTA 4 Açılırken Takılma Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, malum yaz indirimleri var ben de GTA paketi satın aldım 5 hariç. GTA 4'ü yükledim fakat bir türlü açamadım baştaki yazılarda takılı kalıyor. Bir iki kere açıldı fakat bir süre sonra yine dondu kaldı. Diğer ek paketi olan liberty city'de hiçbir sorun yok sadece 4'te bu sıkıntı var. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba! Öncelikle yazınızda keşke daha fazla bilgi verseymişsiniz. Örnek olarak bilgisayarınızın sistem özellikleri gibi. Oyunun minimum sistem gereksinimlerini karşılıyor ise Steam üzerinden oyun dosyalarınızı doğrulamanız gerektiğini düşünüyorum. sisteminizi yazarsanız yardımıcı olabilirim

Sistem özellikleriniz iyi. oyunu kolay bir şekilde kaldırabilir. Lütfen bunları deneyin:
  • Steam üzerinden oyununuzun dosya bütünlüğünü doğrulayın
  • Ekran kartınız ve diğer tüm istemcilerinizi son sürüme yükseltin (güncelleyin)
  • Oyunu tetikleyecek uygulamaları kaldırın. Örneğin "GTA 4 mod paketi"
  • Oyun içi güncellemeleri yapınız
Sorun devam ederse Rockstar Games üzerinden destek alınız yada format :)

Steam de onlarca kez doğruladım. Hatta 2 3 defa silip tekrar yükledim.
Ekran kartını da güncelledim.
Mod hiç kurmadım. Oynayamadım ki zaten.
Daha yeni aldım hemen format atmak istemiyorum.
Pek İngilizce de yok ki iletişime geçeyim

Sana gerçekten yardımcı olmak istiyorum ama bu çözümlerle olması gerekirdi. Bunları deneyebilirsin:
  • Bilgisayarında virüs taraması yap
  • Daha çok foruma bak ve videoları izle
  • Oyunun dosyalarına girip .exe dosyasından açmayı dene olmuyorsa .exe dosyasının uyumluluğunu Windows 10 isen= 8 Yap 8 ise kalsın
  • Grafik kartının ayarlarından program ayarlarını optimizasyonlu şekilde ayarla
Son yazdığım hakkında daha fazla bilgi vermek için grafik kartının kişiselleştirme bölümündeki kodu söyleyebilirsin

Sağol kardeşim yinede.
Virüs taraması yaptım. Virüs programını kaldırdım öyle de denedim.
Uyumluluğu WİN 8 yaptım yine olmadı.
Baya forum gezdim. Biri ''entegre grafikle açınca sorun yok. Harici kartla açınca donuyor.'' demiş. Onu denedim aynısı bende de oldu. İntel ile açınca sorun yok ama Nvidia ya geçince yazılarda kalıyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı