GTA 4 Açılırken Takılma Sorunu

Daha fazla  
Arkadaşlar iyi günler, malum yaz indirimleri var ben de GTA paketi satın aldım 5 hariç. GTA 4'ü yükledim fakat bir türlü açamadım baştaki yazılarda takılı kalıyor. Bir iki kere açıldı fakat bir süre sonra yine dondu kaldı. Diğer ek paketi olan liberty city'de hiçbir sorun yok sadece 4'te bu sıkıntı var. Yardım ederseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu durumda sana önerim masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia denetim masasından "Program Ayarları" gibi bir kısım olucak bu kısımdan GTA4 dosyasını bulunuz. ve ayarları önerilen ayarlara göre yapınız

Bu durumda sana önerim masaüstüne sağ tıklayıp Nvidia denetim masasından "Program Ayarları" gibi bir kısım olucak bu kısımdan GTA4 dosyasını bulunuz. ve ayarları önerilen ayarlara göre yapınız
Az önce oyunun güncelledim 1.0.7 sürümü.
Şimdi oyun açılıyor fakat en düşük ayarlarda ve yükseltilmiyor.
Grafik ayarlarına girdiğimde altta toplam alanı 120 MB olarak gösteriyor. Kullanılan da 200 küsür MB

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı