GTA 4 açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
İlk olarak GTA 4'üm orijinal, Steam'den aldım. Baştan belirteyim. Sorunum oynaya basıyorum ve oyun başlatılıyor diyor ve hemen yok oluyor. Bir sürü yol denedim ama hiçbiri işe yaramıyor. Altta bir tane video bırakacağım. Bende Rockstar Games Launcher ile bir soru sormuyor. Rockstar Games Launcher'dan Play on Steam basınca gene açılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk olarak GTA 4'üm orijinal, Steam'den aldım. Baştan belirteyim. Sorunum oynaya basıyorum ve oyun başlatılıyor diyor ve hemen yok oluyor. Bir sürü yol denedim ama hiçbiri işe yaramıyor. Altta bir tane video bırakacağım. Bende Rockstar Games Launcher ile bir soru sormuyor. Rockstar Games Launcher'dan play on Steam basınca gene açılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun dosyaları doğrula deyin.

Aynı sorun çok önceden benim de başıma geldi GTA IV'ü aldıktan sonra. Bu sorunu çözmek için bayağı uğraştım fakat nafile. Oyunu daha oynamadan 2 saati geçirmiştim neredeyse bende artık heves falan kalmadığı için iade etmiştim. Bence bir çözümü falan yok bunun.

Edit: Video yorumlarında birçok çözüm yazılmış. Dilerseniz oradan deneyebilirsiniz, umarım çözersiniz çünkü ben çözememiştim. Tabii çok önceden olan bir olay olduğu için belki ben becerememişimdir o zamanlar.

Oyunun dosyaları doğrula deyin.

Denedim 3 kere ama sorun devam ediyor :(
Aynı sorun çok önceden benim de başıma geldi GTA IV'ü aldıktan sonra. Bu sorunu çözmek için bayağı uğraştım fakat nafile. Oyunu daha oynamadan 2 saati geçirmiştim neredeyse bende artık heves falan kalmadığı için iade etmiştim. Bence bir çözümü falan yok bunun.

Edit: Video yorumlarında birçok çözüm yazılmış. Dilerseniz oradan deneyebilirsiniz, umarım çözersiniz çünkü ben çözememiştim. Tabii çok önceden olan bir olay olduğu için belki ben becerememişimdir o zamanlar.

Eski GT 730'lu bilgisayarımda Windows 7 ile rahatça oynuyordum yeni sistem aldım Windows 10 kurulu ama açılmaması saçma geldi sonuçta kaç yıldır güncelleme alıyor.
Dosya bütünlüğünü doğruladınız mı? Bir sürü yol denediğinizi söylemişsiniz ama belki gözden kaçmıştır.

3 Kez tekrarladım hiçbir sonuç alamadım.

Son düzenleme:
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kurup deneyin. Windows 7 bitti artık.

Windows 10 kurulu lütfen iyi okuyun zaten ona rağmen oyun açılmıyor. Eski GT 730'lu sistemimde Windows 7 kuruldu ve rahatça oynayabiliyordum ama şimdi hiç oyun açılmıyor.
Aslinda bir yontem var. İki dosyayi da kur.

Maalesef ama kurulu :(
Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı