Selamlar GTA 4'ün ikonuna bastığımda açılmıyor Windows 10 kullanıyorum benim bir bilgisayarım vardı aynı işlemleri yaparak GTA 4'ü yüklediğimde açılıyordu fakat yeni bilgisayarımda yüklenmiyor commandline diye bir dosya kurup içine -availablevidmem 200.0 yazınca açılıyormuş yine açılmadı tüm videoları izledim yapamadım eğer siz yardım ederseniz sizi takip edeceğim söz lütfen şu sorunu düzeltmeme yardım edin.
Technopat.net'te uymanızı istediğimiz bazı konular. Takdir edersiniz ki amacımız sizlere daha iyi hizmet verebilmek ve Sosyal'i herkes için okunabilir kılmak. Bu nedenle Türkçe ve imla kurallarına önem vermekteyiz. Anlayışınız için teşekkürler. Ayrıca bakınız: Technopat Site Kullanım Koşulları...
Selamlar GTA 4'ün ikonuna bastığımda açılmıyor Windows 10 kullanıyorum benim bir bilgisayarım vardı aynı işlemleri yaparak GTA 4'ü yüklediğimde açılıyordu fakat yeni bilgisayarımda yüklenmiyor commandline diye bir dosya kurup içine -availablevidmem 200.0 yazınca açılıyormuş yine açılmadı tüm videoları izledim yapamadım eğer siz yardım ederseniz sizi takip edeceğim söz lütfen şu sorunu düzeltmeme yardım edin.
Selamlar GTA 4'ün ikonuna bastığımda açılmıyor Windows 10 kullanıyorum benim bir bilgisayarım vardı aynı işlemleri yaparak GTA 4'ü yüklediğimde açılıyordu fakat yeni bilgisayarımda yüklenmiyorcommandline diye bir dosya kurup içine -availab200.0yazıncaaçılıyormuşyine sor
Niko Bellic, Johnny Klebitz and Luis Lopez all have one thing in common - they live in the worst city in America. Liberty City worships money and status, and is heaven for those who have them and a living nightmare for those who don't.