GTA 4 Steam'den 120 saatim var tekrardan oynamaya başlıyıcaktım fakat oynaya basınca oyun açılmıyor. Direkt tekrar oyna tuşu açılıyor. Steam da ne yapmam lazım? Bir bilgisi olan var mı? Dosyaların bütünlüğünü doğruladım fakat hala aynı internette çok fazla bu konu hakkında sorun yaşayan var fakat hiç çözüm videosu falan bulamadım.
Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Download dedikten sonra hem vc_redist.x64.exe hem de vc_redist.x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit de olsa hem 32 Bit (x86) hem de 64 Bit (x64) sürümü kurmalısınız.
Merhaba, çalışmayan oyunların veya uygulamaların neden çalışmadığını çözmek için yepyeni bir yöntem ile daha karşınızdayız: Process Monitor! Bu yöntemi daha önce Sosyal'de burada FIFA 15 için kullandık ve %100 başarıya ulaştık. Adım adım nasıl bir Process Monitor raporu oluşturulur bakalım...
Hangi uyumluluk modlarını denediniz denemediyseniz Vista service pack 2'yi deneyin ve altta tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak var onu da seçin bir de öyle deneyin bakalım.
Hangi uyumluluk modlarını denediniz denemediyseniz Vista service pack 2'yi deneyin ve altta tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak var onu da seçin bir de öyle deneyin bakalım.