xirfan3143262
Picopat
Arkadaşlar, 911'i arayıp ambulans çağırıyorum adamlar geliyor ama hiçbir şey yapmadan gidiyorlar. Sanırım bir işaret yapmam lazım ama nasıl yapılacağını bulamadım.
Arkadaşlar, 911'i arayıp ambulans çağırıyorum adamlar geliyor ama hiçbir şey yapmadan gidiyorlar. Sanırım bir işaret yapmam lazım ama nasıl yapılacağını bulamadım.
911'i arayınca sana 3 seçenek sunuyor; itfaiye, polis ve ambulans.Hocam polisi arayıp nasıl ambulans çağrıyorsunuz?
Hocam amerikada 911 arayıp itfaye,ambulans,polis arayabiliyorsunuz tek numarada.Hocam polisi arayıp nasıl ambulans çağrıyorsunuz?
911'i arayınca sana 3 seçenek sunuyor; itfaiye, polis ve ambulans.
Peki öldürdüğüm bir adam var onu iyileştirmesi için ne yapmam lazım hiçbir şey yapmayıp gidiyorlar.
Adamı temelli (kafasına sıkarak) öldürmediysen iyileştirirler. Örnek vereyim adamı yumrukla öldürdün ama dikkatli bakarsan o adam ölmedi. Sadece yerde kaldı. Göz kapaklarına dikkat et. Hareket ediyorsa ölmemiştir. Etmiyorsa ölmüştür ve kurtarılamaz.Peki öldürdüğüm bir adam var onu iyileştirmesi için ne yapmam lazım hiçbir şey yapmayıp gidiyorlar.
Hocam ben gta 4 oyandıgımda ambulansı aradıgımda kredi kartınızı hazırlayın gibi bir uyarı çıkyordu.GTA serilerinde öyle bir sistem yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.