GTA 4 ana menüde takılma sorunu

devrimozel1

Kilopat
Daha fazla  
Ben 2 gün önce hikayesinde yarım kaldığım GTA 4'ü Playstore üzerinden steam koduyla satın aldım. Oyun PC'ye yüklendiğinde mutlu mesut oyuna girerim diye düşünürken sonuç hüsran. Başlıyorum saymaya;

• i7 6700HQ
  • 16 GB DDR4 RAM
  • 4 GB GTX 960M
  • 250GB SSD + 1 TB HDD

HATA 1

Oyna butonuna tıkladıkdan sonra RGSC kutucuğu geldi ve play butonu çıktı ne giriş yapmamı nede başka bir şey istemedi. Play dedikten sonra oyunu açtı ve baştaki yazılar yüklenirken öylece kaldı oyun. Belki 10 defa denedim hep aynı sonuç.

HATA 2

Hata 1 üzerine forum üzerinden araştırma yaptım ve commandline dosyaları kodlar vs vs birçok yöntem denedim ve sonunda oyunu sorunsuz olarak açtığımı düşündüm. Oyun açıldı GFWL giriş yapmamı istedi sonra CD kodunu girmemi istedi hepsini sırayla yaptım ve menü açıldı. Options kısmına girip ayarlara bakayım dedim. 800x600 çözünürlük ve hiçbir ayara dokunamıyorum.

HATA 3

Hata 2 için bu sefer forumda gezmeye başladım ve yine commandline dosyaları kodları derken oyunu 1920x1080 de açmayı başardım. Ayarlarıda değiştirebiliyordum ama Texture hariç çünkü alt tarafta Ekran Kartı Belleğim 512 MB gözüküyordu ve texture ayarına dokundurtmuyordu ( Medium sabit). Neyse böyle oynarız dedim oyuna girdim...

HATA 4
Oyunun başlangıç videosu biter bitmez arabada başlıyoruz bildiğiniz gibi kuzenle bi bölgeden çıkış yapıyoruz. Map'deki işaretli yere gidicez o bölgenin kapısından çıkar çıkmaz sola bir döndüm ki bütün memleketteki yollar binalar kayboldu..

HATA 5

Hata 4 için yine foruma girdim artık kafayı yemek üzereyim ve yine commandline dosyaları kodları derken çözüm bulduğumu sandım ve birkaç kod ekledim commandline dosyasına hoooooop dedik başa döndük oyun başındaki gibi açılıyor yazılar geçiyor ana menüde kalıyor ne mause oynatabiliyorum ne başka bir şey. Mecburen kapatmaya zorluyorum.

Evet arkadaşlar. Uzun uzun anlattım umarım yardımcı olabilirsiniz bana şimdiden teşekkür ederim..

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı