GTA 4 "bellek şu olamaz read" hatası

xx_bugra_53

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben GTA4 oyunuma trainer+Türkçe yama+müzik ekledim mod kuracağım çünkü mod yükleyince çökme oluyor onu çözmek için normal bir şekilde oynayacaktım müzikleri ayarlardan tanıttım falan arabaya bindim o müzik yerini tam açtım oyun dondu ve bellek şu olamaz read hatası verdi. Kapandı çözümünü bilen var mı? Ya da eski Save'den devam ettirdim ondan kaynaklı bir sorun mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi, hatan Memory could not be read ise oyunu 1.0.7.0'a düşürerek düzelten var, ya da şu videodaki gibi oyunun dosyalarına bazı dosyalar ekleyerek çözen var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hata kodunu paylaşırsan daha rahat olur sorunu çözmek, eğer bu yol çözmez ise hata kodunun ekran görüntüsünü paylaş.

Şimdi, hatan Memory could not be read ise oyunu 1.0.7.0'a düşürerek düzelten var, ya da şu videodaki gibi oyunun dosyalarına bazı dosyalar ekleyerek çözen var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hata kodunu paylaşırsan daha rahat olur sorunu çözmek, eğer bu yol çözmez ise hata kodunun ekran görüntüsünü paylaş.

Reis oyuna girdim o hatayı gene versin diye bu sefer vermedi ama trainer silinmşi demek ki trainerdan kaynaklı bir hata en son Steam sürümünde çalışacak bir trainer önerebilir misin link salabilir misin buraya cidden hata vermeyecek çalışacak bir tane.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı