Arkadaşlar oyunu Steam'dan indirdim. Bir baktım niko Bellic, solda Gay Tony sağda . Şimdi asıl sorum şu ben nasıl Türkçe yama yapacağım? İki Türkçe yamayı da ayrı mı indirmem lazım?
Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde Steam'de yer alan Grand Theft Auto IV ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City oyunlarını kaldırmış ve geçtiğimiz
Rockstar Games, geçtiğimiz günlerde Steam'de yer alan Grand Theft Auto IV ve Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City oyunlarını kaldırmış ve geçtiğimiz
yalnız bu yamada kurulum aşamasında sorun var. Kuruluma başlarken dosya konumunu seçme aşamasında ''KUR'' butonu pasif kalıyor ve hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor. Orada Gta4.exe seçin falan diyor ama onu seçince de hata veriyor maalesef. Bunu Tayfun Kumaş'ın linkine yazmamıza rağmen o da bir çözüm sunamadı.
Sapasağlam kuran var mı acaba?
Yalnız bu yamada kurulum aşamasında sorun var. Kuruluma başlarken dosya konumunu seçme aşamasında "KUR" butonu pasif kalıyor ve hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor. Orada Gta4.exe seçin falan diyor ama onu seçince de hata veriyor maalesef. Bunu Tayfun Kumaş'ın linkine yazmamıza rağmen o da bir çözüm sunamadı.
Sapasağlam kuran var mı acaba?
Çözüm ile alakalı bir gelişme var mı arkadaşlar? Ben yamayı henüz kurmadım. Kurmaya başlayacağım. Sizin aldığınız hataları almamak için ne yapmam lazım? Önerileriniz nelerdir? @BarbarFedai @hasimcan21