Çözüldü GTA 4 Complete Edition Türkçe yama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Arkadaşlar oyunu Steam'dan indirdim. Bir baktım niko Bellic, solda Gay Tony sağda :). Şimdi asıl sorum şu ben nasıl Türkçe yama yapacağım? İki Türkçe yamayı da ayrı mı indirmem lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tayfun hazırlıyormuş yamayı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sitesine koyacaktır hazır olunca:

Tayfun hazırlıyormuş yamayı:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sitesine koyacaktır hazır olunca:

Teşekkür Ederim :)

@Recep Baltaş
Simdilik sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Umarım ileride bir sorun olmaz.
2.jpg
1.jpg

@Recep Baltaş
Simdilik sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Umarım ileride bir sorun olmaz.
Eki Görüntüle 518253Eki Görüntüle 518254
İndirme linkine ulaşımıyor hocam skype varsa bana atabilir misiniz yamayı?
Yama hazır:

Recep bey indirme linkine ulaşılamıyor yapabileceğiniz bir şey var mı acaba? Oyunu oynayacağım yamayı bekliyorum.

Son düzenleme:
yalnız bu yamada kurulum aşamasında sorun var. Kuruluma başlarken dosya konumunu seçme aşamasında ''KUR'' butonu pasif kalıyor ve hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor. Orada Gta4.exe seçin falan diyor ama onu seçince de hata veriyor maalesef. Bunu Tayfun Kumaş'ın linkine yazmamıza rağmen o da bir çözüm sunamadı.
Sapasağlam kuran var mı acaba?

Yalnız bu yamada kurulum aşamasında sorun var. Kuruluma başlarken dosya konumunu seçme aşamasında "KUR" butonu pasif kalıyor ve hiçbir şekilde çözüm bulunamıyor. Orada Gta4.exe seçin falan diyor ama onu seçince de hata veriyor maalesef. Bunu Tayfun Kumaş'ın linkine yazmamıza rağmen o da bir çözüm sunamadı.
Sapasağlam kuran var mı acaba?

Bende de aynı sorun mevcut. Çözüm arıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı