GTA 4 düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Wooj83

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım GTA 4'ün sistem gereksinimlerini karşılıyor hatta üstünde ama oyun kasıyor grafikleri düşürüyorum yine kasıyor bazen 2-3 FPS oluyor yüksek karşıtlık ve gelişmiş sistem ayarlarından en iyi performans için ayarla diyorum 5-10 FPS artıyor ama işlemci fanı jet motoru oluyor nedeni benim bilgisayarımdan mı yoksa oyundan kaynaklanan bir sorun mu?

Son düzenleme:
Siz yine de sistem bilgilerini detaylıca yazın.

GTA 4 berbat optimizasyona sahip bir oyun. Steam'de görünen sistem gereksinimlerinin üstünde bile her türlü kasıyor.

Rockstar Games neredeyse GTA 5 hariç bütün oyunlarını optimizasyon özürlüsü yapıyor. İnternette bazı metodlar geziyor ama ne kadar başarılı bilmiyorum.

GTA 4 berbat optimizasyona sahip bir oyun. Steam'de görünen sistem gereksinimlerinin üstünde bile her türlü kasıyor.

GTA 5 de yüksek ayarlarda 40-50 FPS alıyorum ama GTA 4 de orta ayarlarda 30-35 cidden optimizasyonu çok kötü GTA 4'ün.

Driver veya başka bir alanda sorunun olabilir çünkü bu PC'nin GTA 5'de çok daha yüksek FPS alması lazım.

Evet muhtemelen olabilir 1080 ve 5600X 2-3 FPS'ler düşmesi sorun gösteriyor olabilir PSU nuz yetmiyor olabilir mi kaç Watt acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı