GTA 4 düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

Wooj83

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayarım GTA 4'ün sistem gereksinimlerini karşılıyor hatta üstünde ama oyun kasıyor grafikleri düşürüyorum yine kasıyor bazen 2-3 FPS oluyor yüksek karşıtlık ve gelişmiş sistem ayarlarından en iyi performans için ayarla diyorum 5-10 FPS artıyor ama işlemci fanı jet motoru oluyor nedeni benim bilgisayarımdan mı yoksa oyundan kaynaklanan bir sorun mu?

Son düzenleme:
GTA 5 yüksek grafiklerde oynayan bilgisayarım GTA 4'ü en düşük grafiklerde oynatmıyor

Evet muhtemelen olabilir 1080 ve 5600X 2-3 FPS'ler düşmesi sorun gösteriyor olabilir PSU nuz yetmiyor olabilir mi kaç Watt acaba?

Arkadaşımda GTA 4 oynuyor Pentium 2 çekirdek 1GB ekran kartıyla 40 FPS alıyor nasıl oluyor bu AAAAAAAAAAAAAAAAAA

Arkadaşımda GTA 4 oynuyor Pentium 2 çekirdek 1GB ekran kartıyla 40 FPS alıyor nasıl oluyor bu aaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Sizde sadece GTA 4 demi böyle oluyor?

Şu video ile çözebilirsiniz:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…