GTA 4 ekran kartını 512 MB VRAM'li görüyor

s7üü

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2021
Mesajlar
1.462
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Laptoptan oynuyorum. Resource usage 512MB gördüm kırmızı renkli. Araştırdım yükseltme falan buldum. 2 çözüm buldum ama siz ne önerirsiniz bunu yükseltmem lazım mı yükseltirsem nasıl yükseltirim? Ya da kalsın mı böyle? Bir de Türkçe yama kuracağım burada buldum ama 1.7 sürümü istiyor. Sürümü nereden ogrenirim?
 
DXVK indirip oyunun dosyalarının olduğu yere atın. Arşivin içinden çıkan ini dosyasında VRAM miktarını ayarlayabildiğiniz bir yer var, ama ben hatırlamıyorum. Sürümü, aynı yerdeki GtaIV.exe (böyle bir şeydi) dosyasının özelliklerinden detaylara bakarak öğrenebilirsiniz.
 
sürüm bu mu? dediğinizi de yapıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüaaaasü (369).png
    Ekran Görüntüaaaasü (369).png
    29,7 KB · Görüntüleme: 57
Sürüm bu mu? Dediğinizi de yapıyorum.
Ben uzun yolu söylemişim 🤣 Neyse, evet hocam sürümünüz o. Oyunun sürümünü düşürmeniz gerekecek diye biliyorum. İnternetten GTA 4 1.7 (ya da herhangi başka bir sürüm) cr*ck diye aratarak bulabilirsiniz. 1.7 sanki bir yazım hatası gibi duruyor, büyük ihtimalle 1.0.7.0 sürümüdür. Kolay gelsin.
 
Laptoptan oynuyorum. Resource usage 512MB gördüm kırmızı renkli. Araştırdım yükseltme falan buldum. 2 çözüm buldum ama siz ne önerirsiniz bunu yükseltmem lazım mı yükseltirsem nasıl yükseltirim? Ya da kalsın mı böyle? Bir de Türkçe yama kuracağım burada buldum ama 1.7 sürümü istiyor. Sürümü nereden ogrenirim?
Hocam oyunun kurulu olduğu yeri açın. Commendline diye txt dosyası olması gerek. Onu herhangi bir txt editör ile açın(Notepad mesela) ve oradaki sayıyı değiştirin önerim 20 yada 10 yapın.
 
Ben uzun yolu söylemişim 🤣 Neyse, evet hocam sürümünüz o. Oyunun sürümünü düşürmeniz gerekecek diye biliyorum. İnternetten GTA 4 1.7 (ya da herhangi başka bir sürüm) cr*ck diye aratarak bulabilirsiniz. 1.7 sanki bir yazım hatası gibi duruyor, büyük ihtimalle 1.0. 7. 0 sürü müdür? Kolay gelsin.

1.0. 7'yi yükleyeceğim aynen ama crack yukliyeceksem iade edeyim mi?

Hocam oyunun kurulu olduğu yeri açın.commendline diye TXT dosyası olması gerek. Onu herhangi bir TXT editör ile açın(Notepad mesela) ve oradaki sayıyı değiştirin önerim 20 ya da 10 yapın.

Öyle bir dosya yok.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı