Gta 4 Episodes From Liberty City giriş sorunu

KaanMert

Hectopat
Katılım
16 Kasım 2013
Mesajlar
172
Yer
İstanbul
Selam arkadaşlar. Gta 4 ü yükledim. Normal olan Gta açılıyor. Fakat ikinci seçenekteki Episodes From Liberty City açılmıyor. Hata da vermiyor. Tıklıyorum tıklıyorum hiç bir şey olmuyor. Acaba normal olan gta da ki görevleri bitirince mi açılacak yoksa bir çözümü var mı ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
 
Mesajınız için teşekkürler fakat bende öyle bir dosya yok. İşte resmide burada paylaşayım hemen.
Adsız.png
Böyle bir klasör var bende ama oyna girince iki seçenek var ilk önce biri normal Grand Theft Auto IV. Diğeri ise Episodes From Liberty City var fakat normal olan Grand Theft Auto IV açılıyor. Eflc olan açılmıyor. Eflc ye tıkladığımda iki seçenek var biri The Lost of Demned diğeri ise The Ballad of Gay Tony. Bu ikisi açılmıyor. Tıklıyorum tıklıyorum yine aynı. Dosyları mı yok bilemedim şimdi :D
 
Yüklediğine emin misin ? Eflc 'de kurduktan sonra Steam değilse eğer oyun, Rockstar klasöründe oluyor. Eflc' nin boyutu da Gta 4 kadar.
 
merhabalar.
birkaç ay önce bimeks ten gta 4 eflc aldım kurulu dosyada eskiden gta 4 ve launchgta4.exe vardı fakat geçenlerde format attım oyunu yeniden kurunca gta4 ve launchgta4.exe yok yardımcı olursanız sevinirim.
 
Demek ki arkadaş oyunu orjinal aldıysa sadece GTA 4'ü almış. O yüzden oyun açılmaz. Eğer korsan ise de yine sadece GTA 4'ü indirmiş. Yani arkadaş EFLC'yi indirmemiş o yüzden açamıyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı