GTA 4 final görevinde 3-4 farklı bug var

hernan

Kilopat
Daha fazla  
Abi çıldıracağım. GTA 4 final görevinde 3-4 farklı bug oluyor.
1- Dimitri'nin helikopterinden suya atlar atlamaz ölüyor.
2- Dimitri'nin helikopterden atladıktan sonra tekneye biner binmez bazuka kafama geliyor. Hiçbir kurtuluş şansı yok.
3- tekneye binip helikopteri takip ederken kendi kendine tekneyi terk ettin diyor.
4- hadi takip etmeyi başardın Jacobs'un helikopterinin gelmesini bekliyorsun, helikopter tam gelirken binaya çarpıp patlıyor ve yine buga giriyor.
5- hadi Jacobs'un helikopteri de patlamadı bir şekilde altına girdin bu sefer de helikoptere tırmanmıyor space tuşuna basınca kamera açısı değişiyor. 2 gündür belki 100'den fazla kez denedim 5.aşamaya 1 kere gelebildim. Onun çözümü vardı fakat bir daha o aşamaya kadar gelemiyorum.

Klasik soruları soracak arkadaşlar gelmeden cevaplayım;

Oyun orijinal, oyunun dosya bütünlüğü doğrulandı, driverlar güncel, Windows güncel.

Abi çıldıracağım. GTA 4 final görevinde 3-4 farklı bug oluyor.
1- Dimitri'nin helikopterinden suya atlar atlamaz ölüyor.
2- Dimitri'nin helikopterden atladıktan sonra tekneye biner binmez bazuka kafama geliyor. Hiçbir kurtuluş şansı yok.
3- tekneye binip helikopteri takip ederken kendi kendine tekneyi terk ettin diyor.
4- hadi takip etmeyi başardın Jacobs'un helikopterinin gelmesini bekliyorsun, helikopter tam gelirken binaya çarpıp patlıyor ve yine buga giriyor.
5- hadi Jacobs'un helikopteri de patlamadı bir şekilde altına girdin bu sefer de helikoptere tırmanmıyor space tuşuna basınca kamera açısı değişiyor. 2 gündür belki 100'den fazla kez denedim 5.aşamaya 1 kere gelebildim. Onun çözümü vardı fakat bir daha o aşamaya kadar gelemiyorum.

Klasik soruları soracak arkadaşlar gelmeden cevaplayım;

Oyun orijinal, oyunun dosya bütünlüğü doğrulandı, driverlar güncel, Windows güncel.

Hocam bende de aynı bug var YouTube'da birkaç çözüm videosu var denedim olmadı belki ben ayarlayamadım kriz geçirdim sildim direk.

GTA 4 sorunlu bir oyun ondan böyle buglar ile karşılaşmanız normal.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videodaki gibi bugları YouTube üzerinden aratıp ayar yapmaktan başka bir çareniz yok. Malum Rockstar GTA VI ile uğraşmaktan bu oyundaki bugları çözmeye bir vakit ayıramıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı