GTA 4 gibi bir oyun gelir mi?

Sizce GTA 4 gibi bir oyun tekrardan gelir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    79
  • Anket kapandı .
Makaleler
1
Arkadaşlar sizce hikaye, konu, soundtrack bakımından GTA 4 gibi bir mükemmel baş yapıt gelir mi? En gerçeğe yakın olan GTA bence GTA 4 (hikaye bakımından). Şimdi bazı arkadaşlar gelip "yok bak kardeşim GTA 5'te daha iyi grafikler var o yüzden daha iyi oyun" demeye kalkışmasınlar. Fizikleri GTA 5'ten daha iyidir ama grafik açısından GTA 5 ile karşılaştırılamaz. Ama o zamana göre en iyi grafik ondadır. Soundtrack'i en mükemmel olan GTA oyunudur. Benim fikirlerim bunlar mümkünse sizin de fikrinizi paylaşmanızı isterim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben özellikle gta 4te aracın süspansiyon ları gibi özelliklerinin oyun içerisinde aracı sürerken gerçekçilik yarattığını düşünüyorum.En belirgin özellik bence bu

GTA evreninde en sevdiğim protagonist olan Niko F***ing Bellic ve Senaryosu, araba sürüş mekanikleri, yan karakterleri ile tam bir başyapıt. Gelgelelim gerçekler acıdır, bu oyun çıktığı zaman Rockstar peki iyi geri dönüşler almadı. 2008'de oyun çıktığında PC platformunda bu oyunu kaldırabilen sistemler astronomik fiyatlardaydı ve oyunun optimizasyonu berbattı ve oyuna tam 7 tane patch çıkartarak adam edebildiler ve bu 2 yıl sürdü Ayrıca yapım sürecinde bazı seslendirme sanatçıları ve diğer çalışanlarla da sorun yaşadı Rockstar games bu seride ve pek kar getirmedi diye biliyorum. Sonuçta tutmuş bir formül var ellerinde, GTA V bugün bile satın alınan bir oyun. Ben derim ki fazla beklentiye girmeyin.

GTA IV her zaman ayrı bir yere sahip bende çünkü hikayesi bana çok daha karanlık geliyor yokluktan gelerek hayatta kalmaya çalışıyor. GTA V'te, GTA San Andreas'ta herkesin evi, barkı, yiyecek yemeği var ama niko sadece kuzeniyle tutunmaya çalıştığı için daha hoş geliyor bana.
Sonuçta tutmuş bir formül var ellerinde, GTA V bugün bile satın alınan bir oyun.

İnşallah Ubisoft'a dönmezler.

Bence GTA 4'ün abartılacak bir yanı yok. Kişiye göre değişir ama GTA 4 haritası bakımından beton yığını olması, silah çeşitliliği spor arabalar vs. bakımından fakir ve kuru bir oyun. Geceleri, kapalı, yağmurlu havalarda oyunun rengi tadı kalmıyor insanı sıkıyor. Hava güneşliyken güzel oluyor. Görev yaparken arkadaş aramasıda gıcık. Açmıyorsun telefonu sevgisi düşüyor. Yan görevleri hiç zevkli değil. Araç fizikleri ağır ve gereksiz. Kimisinin hoşuna gidebilir. Örneğin yarış yapıyorsunuz ve dönüşler zor oluyor. Oyunda para kazansan paranı sadece silaha harcayabiliyorsun. Eğer GTA 4'te motor sürüyorsanız kaza yaptığınızda aşırı gerçek dışı şekilde yükseğe ve uzağa atıyor. GTA 4'ün tek iyi yanı hikayesinin güzel olması.

Oyunda güneş yok . Şaka maka herkes Enis Kirazoğlu'nun videosundan sonra birden GTA 4 fanı oldu anlamadım gitti. Oyunun gereksiz bir kasvetli atmosferi var. Denizi bile çamur renginde. Hikayesi ve fiziği iyi ona lafım yok zaten ama fazla şişirilmiş bir oyun olduğu bir gerçek.

Son düzenleme:
GTA IV'ün eksikliklerinden biri de görevlerinin birbirini çok tekrar etmesi ve sıkıcı olmasıdır bence. Sürekli aynı şeyleri istiyordu. Şunu takip et, onunla buluş, şunları öldür vb. Bir zaman sonra bayıyordu

Enis Kirazoğlu'nu izledikten sonra oluşan bir sevgi yok bende. En başından beri oyunun gerçekçiliği beni büyülemiştir. Amerika'yı neredeyse bütün oyunlar cennet gibi gösteriyor ama Amerika'nın da bir karanlık tarafı var bunu anlatıyor. Ve zaten bundan dolayı oyunun atmosferi karalık. Her yer beton su çamurlu burada da Amerika'nın doğayı önemsiyor gibi durup bir şehir için doğayı nasıl mahvettiğini gösteriyor.

GTA 4'ün hikayesi güzel, sürüş mekanikleri güzel, ancak oynadığımda bana GTA oynuyormuşum hissiyatı vermiyor. GTA dediğin oyunun sağlam bir açık dünyası olmalı, sağlam bir açık dünyada da etrafa bakınca insanın içinin darlanmaması gerek.

GTA 4'ü ne zaman oynasam kasvetli havasından içim darlanıyor, zaten açık dünya da bir şey vaat etmiyor, "edemiyor".
GTA 4 savunanların çoğu sırf GTA 5 de GTA San Andreas da ki kas yapma mekaniği yok diye 1 ay eleştirdiler oyunu .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…