GTA 4 gibi bir oyun gelir mi?

Sizce GTA 4 gibi bir oyun tekrardan gelir mi?

• Oy verenlerin toplamı
    79
  • Anket kapandı .
Ben onlardan değilim. Ve ben San Andreas'ı da o kadar beğenen biri değilim. Küçükken oynuyordum diye mükemmel bir oyun olmuyor. GTA 5 ile GTA 4 arasında kalıyorum açıkçası. İkisininde hikayesi ve oynanışı beni büyüledi. Şimdi biri çıkıp "GtA DörDün HikAyeSi CokSıKıcı" demesin. Kendim fikrim. Renkler ve zevkler tartışılmaz.

Zamanının en iyi oyunlarından biriydi onu diyebilirim. GTA VI muhtemelen hiçbir oyuna benzemeyecek. Rockstar bir oyun çıkartıyorsa sıkıntı yok ama Ubisoft olsaydı GTA serisinin 10. oyunu çıkıyor olurdu herhalde.

Ubisoft'a dönmezler derken ne demek istedin?

Ben de GTA 4> GTA 5 diyorum ancak en iyi soundtrack konusunda yanlışsın zira en iyisi Vice City'de.

Far Cry oyunları gibi hep aynı şeyi süslendirip önümüze koymaları.

Evet o açıdan doğru ama bu da Ubisoft'un farkı olsun Far Cry 3 ile 4'ü kasarakta olsa oynadım ikisi de güzeldi en azından farklı bir hikayesi oluyor ama benim için hayatımdaki en iyi oyunlardan biri Far Cry 3.

Yahu bu RDR 2'yi çok övdü enis siz ne düşünüyorsunuz aynı şekilde Last of Us 2'yi de... RDR 1 ve last of us 1 de güzel mi

Fanboyluk yaptığım düşünülmesin ama GTA 4 diyenler hikayesine, görevlerine, araç sayısına, açık dünya büyüklüğüne ve detaylı olmasına, karakterin giysi çeşitliliğine, atmosferine, grafiklerine, optimizasyonuna, silah çeşitliliğine ve seslerine bakıyorsanız dediklerimin hepsinde GTA 5 açık ara eziyor diyeyim. GTA 4 sadece fizikte ve hikayede (bazılarına göre) daha önde hepsi bu.

GTA 4 ile GTA 5'i kıyaslamak olmaz. GTA 5, GTA 4'e göre daha yeni kalıyor ve GTA 5 hâlâ ve hâlâ güncelleme alıyor. Oyundaki eksiklikler, araçlar vb. unsurlar yenileniyor. Benim bildiğim GTA 4'te bu olmadı hiç. Sistemim GTA 4'ü bile kaldırmıyordu, 30 FPS'te bile oynadığımı zannetmiyordum. Öyle ki grafik ayarlarını değiştirdiğimde oyun çöküyordu. Oyunun başında aşırı sıkılmıştım. Bir tek indirdiğim gün oynamıştım. Sonra bütünlemeleri beklerken bir daha şans vermek istedim ve kopamadım oyundan. Benim için en özel GTA oyunu GTA San Andreas'tır. 2. sırada GTA 4 gelir. Oynanışı olsun hikâyesi olsun içine çekiyor. Diğer GTA oyundaki karakterlerin aksine Niko, Amerika'ya sonradan geliyor. Bu kültürden farklı bir bir insan, bizden biri. Hâliyle en gerçekçi hikâye GTA 4'e aittir. DLC'leri de iyidir ancak TLAD'ı pek beğenmediğimi söylemem gerek. Sırf bitirmek için ve vaktimin geçmesi için oynamıştım onu. GTA dediğin oyun Amerikalı olmayan biri için GTA 4 gibi olmalı bence. TBOG DLC'sini de çok beğenmiştim. Keşke bitmese dediğim DLC ve oyundur bu ikili. Keşke gelse bu tarz bir oyun ancak gelmeyeceğini düşünüyorum. Daha önce yazılan yanıtlarla hemfikirim bu konuda. Rockstar çok temiz bir yol buldu para kazanmak için. Seveni tarafından çok sevilen, sevilmeyeni tarafından nefret edilen kasvetli GTA 4'ü ve benzeri bir oyunu tekrar bize sunmaz.

GTA 4 kesinlikle diğer GTA oyunlarından farklı bir yola gitti ve çok da tuttuğu söylenemez bu yüzden Rockstar'ın bu yola bir daha gireceğini sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…