Çözüldü GTA 4 görevdeki ara sahnede takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

babolineyse

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 4 oynuyorudum görev yapmaya gittiğimde arasahneden sonra yükleme ekranı geldi orada takılı kaldı nasıl çözebilirim?

Çözüm
Ara sahne oynarken Görev Yöneticisi'ni açıp GTA 4'ün tek bir çekirdek üzerinde çalışmasını sağlamalısın. Bunu GTA 4'e sağ tıklayıp Detaylar'a gidip Benzeşmeyi ayarla diyerek halledebilirsin. Oyun başta biraz kasacak ama ara sahne bitince tüm çekirdekler de çalışmasına izin verebilirsin.
Ara sahne oynarken Görev Yöneticisi'ni açıp GTA 4'ün tek bir çekirdek üzerinde çalışmasını sağlamalısın. Bunu GTA 4'e sağ tıklayıp Detaylar'a gidip Benzeşmeyi ayarla diyerek halledebilirsin. Oyun başta biraz kasacak ama ara sahne bitince tüm çekirdekler de çalışmasına izin verebilirsin.

Çözüm
Ara sahne oynarken Görev Yöneticisi'ni açıp GTA 4'ün tek bir çekirdek üzerinde çalışmasını sağlamalısın. Bunu GTA 4'e sağ tıklayıp Detaylar'a gidip benzeşmeyi ayarla diyerek halledebilirsin. Oyun başta biraz kasacak ama ara sahne bitince tüm çekirdekler de çalışmasına izin verebilirsin.

Her görevde böyle uğraşmak zorunda mıyım çünkü daha önce böyle sorunla karşılaşmamıştım.

Her görevde böyle uğraşmak zorunda mıyım çünkü daha önce böyle sorunla karşılaşmamıştım.
Maalesef yapmak zorundasın. Eski oyunlarda -özellikle Rockstar oyunlarında- böyle uğraşman gerekiyor. Belki internette hangi görevlerde olduğu yazıyordur.

Maalesef yapmak zorundasın. Eski oyunlarda -özellikle Rockstar oyunlarında- böyle uğraşman gerekiyor. Belki internette hangi görevlerde olduğu yazıyordur.

Bu çekirdek ayarını nereden yapacağız acaba bulamadım da.

Bu çekirdek ayarını nereden yapacağız acaba bulamadım da.

Tamam hocam şimdi buldum sorun yok teşekkürler çözdüğün için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı