Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2014 #1 Dün pcye GTA 4 aldım. Bugün indirme işlemi bitti ve oyunu açtım grafik ayarlarına girdim grafik ayarları değişmiyor. Bu sorun neden olabilir ? Birde kırmızı yazı var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mart 2015
Dün pcye GTA 4 aldım. Bugün indirme işlemi bitti ve oyunu açtım grafik ayarlarına girdim grafik ayarları değişmiyor. Bu sorun neden olabilir ? Birde kırmızı yazı var.
Çözüm Daemon Targaryen 1 Ocak 2014 Sercan sorunu bu kodları verdi ve çözdü. Kodlar : Kod:Panoya kopyala -memrestrict 699145600 -forcehighqualitymirrors -notimefix -novblank -noprecache -framelimit 30 -novblank -noprecache -norestrictions -noswapdelay -renderquality 4 -shadowdensity 0 -viewdistance 0 -detailquality 100 -shadowquality 3 -reflectionquality 4 -reflectionresolution 2048 -shadowresolution 2048 -waterquality 0 -waterreflectionquality 5 -minspecaudio -dx10 /high Not defterine yazıyoruz ve ismini "commandline" diye kayıt ediyoruz. Sonra grafikleri istediğimiz gibi ayarlıyoruz. Sercan'a tekrar teşekkürler Sizin de bilginiz varsa paylaşabilirsiniz.
Sercan sorunu bu kodları verdi ve çözdü. Kodlar : Kod:Panoya kopyala -memrestrict 699145600 -forcehighqualitymirrors -notimefix -novblank -noprecache -framelimit 30 -novblank -noprecache -norestrictions -noswapdelay -renderquality 4 -shadowdensity 0 -viewdistance 0 -detailquality 100 -shadowquality 3 -reflectionquality 4 -reflectionresolution 2048 -shadowresolution 2048 -waterquality 0 -waterreflectionquality 5 -minspecaudio -dx10 /high Not defterine yazıyoruz ve ismini "commandline" diye kayıt ediyoruz. Sonra grafikleri istediğimiz gibi ayarlıyoruz. Sercan'a tekrar teşekkürler Sizin de bilginiz varsa paylaşabilirsiniz.
Olympics Hectopat Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 51 Yer İstiklal Caddesi Daha fazla Meslek Öğrenci 1 Ocak 2014 #2 Sanırım ekran kartının belleklerinde bir sorun var. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 1 Ocak 2014 #3 İşletim sistemin ve ekran kartın nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2014 #4 Recep Baltaş dedi: İşletim sistemin ve ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Abi imzada yazıyor ama ben yine yazayım. İşletim sistemi : Windows 8 PRO Ekran kartı : HD 7970 V3 - - - Güncellendi - - - Olympics dedi: Sanırım ekran kartının belleklerinde bir sorun var. Genişletmek için tıkla... O zaman Crysis 3'ü en yüksek ayarlarda açamazdı. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: İşletim sistemin ve ekran kartın nedir? Genişletmek için tıkla... Abi imzada yazıyor ama ben yine yazayım. İşletim sistemi : Windows 8 PRO Ekran kartı : HD 7970 V3 - - - Güncellendi - - - Olympics dedi: Sanırım ekran kartının belleklerinde bir sorun var. Genişletmek için tıkla... O zaman Crysis 3'ü en yüksek ayarlarda açamazdı.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 1 Ocak 2014 #5 Oyunun güncellenmesi gerekiyor artık. İnsanlar verdiği paranın karşılığını alamıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı dene. Artı 0 Eksi
Oyunun güncellenmesi gerekiyor artık. İnsanlar verdiği paranın karşılığını alamıyor. Yönetici olarak çalıştırmayı dene.
KS KS Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2014 #6 Sercan sorunu bu kodları verdi ve çözdü. Kodlar : Kod:Panoya kopyala -memrestrict 699145600 -forcehighqualitymirrors -notimefix -novblank -noprecache -framelimit 30 -novblank -noprecache -norestrictions -noswapdelay -renderquality 4 -shadowdensity 0 -viewdistance 0 -detailquality 100 -shadowquality 3 -reflectionquality 4 -reflectionresolution 2048 -shadowresolution 2048 -waterquality 0 -waterreflectionquality 5 -minspecaudio -dx10 /high Not defterine yazıyoruz ve ismini "commandline" diye kayıt ediyoruz. Sonra grafikleri istediğimiz gibi ayarlıyoruz. Sercan'a tekrar teşekkürler Sizin de bilginiz varsa paylaşabilirsiniz. Artı 1 Eksi Çözüm
Sercan sorunu bu kodları verdi ve çözdü. Kodlar : Kod:Panoya kopyala -memrestrict 699145600 -forcehighqualitymirrors -notimefix -novblank -noprecache -framelimit 30 -novblank -noprecache -norestrictions -noswapdelay -renderquality 4 -shadowdensity 0 -viewdistance 0 -detailquality 100 -shadowquality 3 -reflectionquality 4 -reflectionresolution 2048 -shadowresolution 2048 -waterquality 0 -waterreflectionquality 5 -minspecaudio -dx10 /high Not defterine yazıyoruz ve ismini "commandline" diye kayıt ediyoruz. Sonra grafikleri istediğimiz gibi ayarlıyoruz. Sercan'a tekrar teşekkürler Sizin de bilginiz varsa paylaşabilirsiniz.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2014 #7 Bende ve arkadaşımda da olmuştu. 1.0.7.0 patchini yükledim. 2 ekran kartını da güncelledim oldu. Artı 0 Eksi
KS KS Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2014 #8 Berke Kan dedi: Bende ve arkadaşımda da olmuştu. 1.0.7.0 patchini yükledim. 2 ekran kartını da güncelledim oldu. Genişletmek için tıkla... 1-Orjinal oyuna neden patch yükleyeyim ? 2-Ekran kartım güncel. Artı 0 Eksi
Berke Kan dedi: Bende ve arkadaşımda da olmuştu. 1.0.7.0 patchini yükledim. 2 ekran kartını da güncelledim oldu. Genişletmek için tıkla... 1-Orjinal oyuna neden patch yükleyeyim ? 2-Ekran kartım güncel.
Berke Kan Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Ağustos 2013 Mesajlar 3.913 Makaleler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2014 #9 Patch'in sadece korsan oyunlara mı yüklendiğini sanıyorsunuz. Update yapın yani. Ekran kartınız güncel olabilir. En yenilerini kurun demedim. Tekrar kurun demek istedim güncelleyin derken. Artı 0 Eksi
Patch'in sadece korsan oyunlara mı yüklendiğini sanıyorsunuz. Update yapın yani. Ekran kartınız güncel olabilir. En yenilerini kurun demedim. Tekrar kurun demek istedim güncelleyin derken.
KS KS Daemon Targaryen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 1 Aralık 2012 Mesajlar 2.653 Makaleler 6 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2014 #10 Berke Kan dedi: Patch'in sadece korsan oyunlara mı yüklendiğini sanıyorsunuz. Update yapın yani. Ekran kartınız güncel olabilir. En yenilerini kurun demedim. Tekrar kurun demek istedim güncelleyin derken. Genişletmek için tıkla... Orijinal oyun otomatik güncellenir. Artı 0 Eksi
Berke Kan dedi: Patch'in sadece korsan oyunlara mı yüklendiğini sanıyorsunuz. Update yapın yani. Ekran kartınız güncel olabilir. En yenilerini kurun demedim. Tekrar kurun demek istedim güncelleyin derken. Genişletmek için tıkla... Orijinal oyun otomatik güncellenir.