GTA 4 grafik + ekstralı mod paketi

Dhili ekran kartı da yok. İşlemci F serisi.

Dhili ekran kartı da yok. İşlemci F serisi.

Değişik hocam, internette oyunun hiç 2 GB VRAM gösterdiğini söyleyen bir kişi görmedim. Genelde 512MB gösterir o da txt dosyası sayesinde çözülür ama sizin durumu çözemedim. Bu arada bu mod paketini kurmadan önce durum nasıldı?

hocam oyunu downgrade ettim. ama doğrulamak için neye bakabilirim? sürüm nerede yazıyor? downgrade ettikten sonra karakter koşarken ekran sallanmaya başladı. ve arabaların sürüş mekaniği bir değişik.

Hocam oyunu downgrade ettim. Ama doğrulamak için neye bakabilirim? Sürüm nerede yazıyor? Downgrade ettikten sonra karakter koşarken ekran sallanmaya başladı. Ve arabaların sürüş mekaniği bir değişik.

Oyunun dosya konumuna gelip fotoğraftaki yere gelerek sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Sadece downgrade mi yaptıktan sonra oldu bu yoksa bu paketi de kurdunuz mu?

Oyunun dosya konumuna gelip fotoğraftaki yere gelerek sürümünüzü öğrenebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1954426
Downgrade olmamış

Oyunun dosya konumuna gelip fotoğraftaki yere gelerek sürümünüzü öğrenebilirsiniz. Sadece downgrade mi yaptıktan sonra oldu bu yoksa bu paketi de kurdunuz mu?

Eki Görüntüle 1954426
Daha mod paketini kurmadım hocam. Daha demin kurdum ancak olmamış maalesef. 50 saattir Downgrade etmeye çalışıyorum. Dosya konumuna gittiğimde GTA IV uygulama olarak çıkmıyor sadece dosyalar var. Daha demin komple vardı ancak kayboldu anlamadığım şekilde.

Son düzenleme:

Acaba 2 farklı oyun kurulu olabilir mi bilgisayarınızda? Aslında downgrade yapması kolay ama neden yapamadınız acaba?

Acaba 2 farklı oyun kurulu olabilir mi bilgisayarınızda? Aslında downgrade yapması kolay ama neden yapamadınız acaba?
olabilir şuanda steam üzerinden oyunu açamıyorum. oyun D klasöründen C klasörüne aktarılmış. Play GTA 4 kısmından açtıktan sonra rockstar games inc ekranı geliyor ve oyundan atıyor.

Eline sağlık çok güzel mod olmuş ayrıca nedendir bilmem Nico Bellic ve Jason Statham' ı ben de çok benzetiyorum wbfksnfj

Eline sağlık çok güzel mod olmuş ayrıca nedendir bilmem nico bellic ve jason Statham'ı ben de çok benzetiyorum wbfksnfj.

Bende çok benzetiyorum bence nico bellic karakteri tasarlanırken jason stathamdan ilham alınmış.

Olabilir şu anda Steam üzerinden oyunu açamıyorum. Oyun D klasöründen C klasörüne aktarılmış. Play GTA 4 kısmından açtıktan sonra Rockstar Games inc ekranı geliyor ve oyundan atıyor.

Hocam size önerim kaç tane kurulu oyun varsa hepsini silip oyunu baştan indirin ve konudaki video yardımıyla bir kez daha downgrade etmeyi deneyin illaki olması gerekli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…