GTA 4 grafik + ekstralı mod paketi

Hocam size önerim kaç tane kurulu oyun varsa hepsini silip oyunu baştan indirin ve konudaki video yardımıyla bir kez daha downgrade etmeyi deneyin illaki olması gerekli.
Yarın deneyeceğim sağolun.

Acaba 2 farklı oyun kurulu olabilir mi bilgisayarınızda? Aslında downgrade yapması kolay ama neden yapamadınız acaba?
Hocam tekrardan Downgrade ediyorum da bu hata nedir?
IMG_20230924_150138.jpg

Son düzenleme:
hocam oyunu downgrade ettim. ama doğrulamak için neye bakabilirim? sürüm nerede yazıyor? downgrade ettikten sonra karakter koşarken ekran sallanmaya başladı. ve arabaların sürüş mekaniği bir değişik.
Hocam konudan bağımsız sizin dediğiniz bu olay GTA 4 'ün yanlış cracklenmiş versiyonunda oluyor. Yani Rockstar bu oyun korsan oynanmasın diye böyle bir önlem almış. Hatta videosu var ve daha detaylı da anlatılıyor bu durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
@METANİC oyunun konumunu executable file olarak mı directory olarak mı açayım?

Hocam konudan bağımsız sizin dediğiniz bu olay gta 'ün yanlış cracklenmiş versiyonunda oluyor. Yani Rockstar bu oyun korsan oynanmasın diye böyle bir önlem almış. Hatta videosu var ve daha detaylı da anlatılıyor bu durum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sonradan düzelmişti o durum ama ben Crack GTA 4 kullanmıyorum hocam. Steam üzerinden yapmaya çalışıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı