GTA 4 grafik + ekstralı mod paketi

Bunu biliyorum zaten. Değiştirsek bile Ram 2 GB'de kalıyor bende. Konu sahibi de yazmıştı buraya oyun sürümünden dolayı vram kullanımını arttıramıyoruz diye.

Bunu biliyorum zaten. Değiştirsek bile RAM 2 GB'de kalıyor bende. Konu sahibi de yazmıştı buraya oyun sürümünden dolayı VRAM kullanımını arttıramıyoruz diye.

Pekala VRAM'dan dolayı mı ben Full ayarlar 60 FPS göremiyorum 2000 MB VRAM ama kullandığı 500 MB ne hikmetse Full ayarlar 35 40 arası modsuz sıfır kurulumda Steam'den kurduğum açılmıyor 1.0.2.59 sürümü 1.0.7.0 de oynuyorum çok kanser bir şey ya seviyorum oynamakta istiyorum.

Büyük ihtimalle vram'den dolayı. Bende çünkü 60 70 FPS'ler de geziniyorum.

Oyunun başlarında little job un bir görevinde oyun takılıyor. Şehir merkezinde ağaçların bol olduğu bir alanda. Kasaya reset atmadan düzelmiyor.
R5 5600 + RX6600

Bununla oyunu baştan sona oynayabilir miyim?
Oyundan atma vb. olmaz değil mi? Birde ek olarak diğer GTA 4 dlclerinde geçerli mod var mı?

Bununla oyunu baştan sona oynayabilir miyim?
Oyundan atma vb. olmaz değil mi? Bir de ek olarak diğer GTA 4 DLC'lerinde geçerli mod var mı?

Tabii ki de oynayabilirsiniz.
Bu da complate Edition olanı ama bu konudaki kadar güzel gözükmüyor.

Bu mod çok güzelmiş. Bunun eflc ile birlikte olanı yok mu? Diğerinden daha iyi buradaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…