Bana da kötü gelmiyor, oyunun temasını daha iyi yansıtıyor aksine bence. Ancak ilk defa oynayan insanlar, daha canlı renk tonlarına alışık olduklarından yadırgıyorlar biraz.
Gayet güzel gözüküyor eline sağlık oyunun havasını bozmayan bir grafik modu birde sana bir kaç sorum var oyunum orjinal steam sürümü ben buna grafik modu kurmak istiyorum modu kurmak için kullandığın downgrade linkini atar mısın steam deki gta 4 sürümü yeni olduğu için modu direk kuramam çalışmaz o yüzden sürümü downgrade yapmam lazım da
Gayet güzel gözüküyor eline sağlık oyunun havasını bozmayan bir grafik modu bir de sana birkaç sorum var oyunum orijinal Steam sürümü ben buna grafik modu kurmak istiyorum modu kurmak için kullandığın downgrade linkini atar mısın Steam'deki GTA 4 sürümü yeni olduğu için modu direk kuramam çalışmaz o yüzden sürümü downgrade yapmam lazım da.
Gayet güzel gözüküyor eline sağlık oyunun havasını bozmayan bir grafik modu birde sana bir kaç sorum var oyunum orjinal steam sürümü ben buna grafik modu kurmak istiyorum modu kurmak için kullandığın downgrade linkini atar mısın steam deki gta 4 sürümü yeni olduğu için modu direk kuramam çalışmaz o yüzden sürümü downgrade yapmam lazım da