GTA 4 içerik olarak boş bir oyundur

Reis oyunun teması karanlık eğlence beklemenin manası yok, gerçekçilik meselesine gelirsek o tamamen senin değerlendirmen kimisi bayılır kimisi sevmez. Ben seviyorum şahsen ama seni bilemem.

Grafik ve araba modları yapıp vakit geçirmek bazen hoş oluyor. Oyunun karanlık temasının olması can sıkıyor. Oyun gözümde ne çok iyi ne çok kötü bir zamanlar lspdfr gibi mod çekenler vardı onları izlediğim için biraz seviyorum.

Reis oyunun teması karanlık eğlence beklemenin manası yok, Gerçekçilik meselesine gelirsek o tamamen senin değerlendirmen kimisi bayılır kimisi sevmez. Ben seviyorum şahsen ama seni bilemem

Bence de.
Beğeni konusuna katılıyorum, temaya katılmıyorum karanlık temayı canlı renklerle de verebilirlerdi. Dost Kayaoğlu güzel dalga geçiyor hatta bu karanlık muhabbetinde.

Beğeni konusuna katılıyorum, temaya katılmıyorum karanlık temayı canlı renklerle de verebilirlerdi. Dost Kayaoğlu güzel dalga geçiyor hatta bu karanlık muhabbetinde.

Onu bunu bilmem, ben enis cherrysoncuyum

İfadeler: kcg
GTA: San Andreas'ın tek el ile tutulabilir yanı, açık dünyasının genişliği ve yarım yamalak hikayesidir.
Dediğim gibi o zaman GTA III'ün hiç elle tutulur yanı kalmıyor. Zira GTA III ana tasarım ögelerini incelediğiniz zaman serinin diğer oyunlarının yanında zayıf kalan bir oyun.
Saçma bir argüman. Ben klavye ile oynarken komutlarıma düzgün cevap veremiyor ve oynayışımı zorlaştırıyorsa zaten bu başlı başına eksidir. Ayrıca gamepad ile de oynadım bir fark yok. Oyun oynuyoruz. Simülasyon türündeki Forza Motorsports bile klavye komutlarıma uygun ve düzgün şekilde cevap verebiliyorsa bu GTA 4'ün tembel bir dizayna sahip olduğu anlamına gelir gerçekçi olduğu anlamına gelmez.

İfadeler: kcg
GTA 5 eksil bir oyun değil onu düzeltmek isterim. Ayrıca fizik motorları pek de iyi sayılmaz. Görevler birbirini tekrarlıyor. Ve GTA 5'i eğlence amaçlı görev yapmadan oynasam bile zevk alıyorum.

Fizik motoru dışında özel bir yanı yok.

Gerek hikaye olarak, savaş mekanikleri olarak en iyi GTA oyunu 5 olsa gerek gerisi zamanı için iyi olsa da günümüz için zar zor ortalama olan oyunlar.

Bir oyunu siz sevmeyince balon veya çöp veya boş olmuyor. Anlayın artık şunu. Benim için GTA serisinin en iyi oyunudur mesela. Ve 6 kere bitirmişliğim var. Arkadaşlarla gidip online modunu kafeler de ne kadar fazla oynadığımızı hatırlayamıyorum bile. O kadar fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…