GTA 4 indirimde 196 TL'ye alınır mı?

FallandMma

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar GTA 4 indirime girmiş çok uzun zamandır. Bekliyordum indirimi 196 TL sizce alınır mı? Bilgisayarımın kaldırdığı nadir oyunlardan.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar GTA 4 indirime girmiş çok uzun zamandır. Bekliyordum indirimi 196 TL sizce alınır mı? Bilgisayarımın kaldırdığı nadir oyunlardan.

Bilgisayarınız GTA V kaldırıyorsa tavsiye etmem ama sadece GTA 4'ü kaldırıyorsa alabilirsiniz, kötü bir oyun değil sonuçta.

Hangi platformda indirimde acaba. Liberty City eklentisi mevcut mu? Hiç oynamadım zamanında bilgisayarım kaldırmıyor diye. Değerlendirmek isterim.

Kötü değil alınır o fiyata iyi de diyemem GTA 5'i tavsiye ederim ancak illa 4 derseniz alın hocam.

Hangi platformda olduğunu bulamadım hala bilgilendirebilecek var mı?

Bilgisayarınız GTA V kaldırıyorsa tavsiye etmem ama sadece GTA 4'ü kaldırıyorsa alabilirsiniz, kötü bir oyun değil sonuçta.
GTA 4 kaldıran bilgisayar, 5'i hayli hayli kaldırır. Optimizasyon sorunlarından haberiniz yok galiba GTA 4'ün.

Hocam bahsettiğiniz oyun optimizasyon özürlüsü bir oyun ve üzerinden kaç yıl geçti bence kesinlikle alınmaz eğer hikayesi için alacağım diyorsanız belki.

Hocam bahsettiğiniz oyun optimizasyon özürlüsü bir oyun ve üzerinden kaç yıl geçti bence kesinlikle alınmaz eğer hikayesi için alacağım diyorsanız belki.
Hocam pc Minecraft oynarken bile bazen kasıyor

GTA 4 kaldıran bilgisayar, 5'i hayli hayli kaldırır. Optimizasyon sorunlarından haberiniz yok galiba GTA 4'ün.

Hocam pek zannetmiyorum MC oynarken bile kasıyor dediğim gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…