GTA 4 indirimde 196 TL'ye alınır mı?

Arkadaşlar GTA 4 indirime girmiş çok uzun zamandır. Bekliyordum indirimi 196 TL sizce alınır mı? Bilgisayarımın kaldırdığı nadir oyunlardan.

Underrated bir oyun her türlü alınır diye düşünüyorum.

Arkadaşlar GTA 4 indirime girmiş çok uzun zamandır. Bekliyordum indirimi 196 TL sizce alınır mı? Bilgisayarımın kaldırdığı nadir oyunlardan.
Çok iyi bir oyun ama iyi bir GTA oyunu değil. Şöyle söyleyeyim oyun optimizasyon olarak rezalet. Yani aslında GTA 5'ten daha az FPS verir. Ama PC GTA 5'i kaldırmıyorsa teknolojiden ötürürdür. Yani GTA 4 aslında daha çok kasar.

GTA 4 kaldıran bilgisayar, 5'i hayli hayli kaldırır. Optimizasyon sorunlarından haberiniz yok galiba GTA 4'ün.
Intel i5 2400 + R7 240 2gb + 8Gb ram = 50~60 FPS oynandı ve denendi.

Bu arada GTA 4 kesinlikle tavsiye ederim.

Aradan 16 yıl geçse de gene de taş gibi oyundur, tavsiye ederim.

Daha önce oynadım fakat optimize sorunlarindan herhangi bir haberim yok. Arkadaş o zaman GTA V alsın.
Güçlü bir bilgisayarda veya konsollarda oynadıysanız fark etmemiş olabilirsiniz. GTA 4'ü PC'ye rezalet bir portla çıkardılar. Oyunun fizik ve oyun motoru zaten ağır, üstüne bir de optimizasyon sorunu eklenince GTA 5'den bile daha çok kasan bir oyun haline geliyor. Tabi sonuç olarak GTA 5'den eski ve optimizasyonu biraz olsun düzeltmek için birkaç mod var. Bu modlar kurulursa ve grafikler patatese çekilirse ancak o zaman kötü bir bilgisayarda GTA 5'den daha iyi bir performans gösterir diye düşünüyorum. Normal şartlarda GTA 4 daha ağır GTA 5'den.

Hocam oyun güzel ben oynadım güzeldi. Fakat o optimizasyonu var ya. Eski bilgisayarım GTA 5 20-25 FPS veriyordu(normal ayarlarda). GTA 4 açtım düşük ayarlarda 10 filan veriyor oynanış o yüzden vasattı. Yeni bilgisayarım 4060'li bir laptop onda bile ara sıra hissedilir şekilde drop yiyordu yine de alım kalsın ileride oynarım diyorsanız alınır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı