GTA 4 indirimde alınır mı?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
RAM
4GB DDR3
SSD veya HDD modeli
500 GB HDD
Ekran kartı
500 MB VRAM
Anakart
HP
İşlemci
Intel Celeron N3060
Arkadaşlar, merhaba. Hazır indirime girmişken almayı düşünüyorum. Ancak aklımda 2 soru var. Birincisi oyun için optimizasyon yaması var mıdır? Çünkü bir defa indirip oynadığımda texturelar falan bozuktu bayağı. FPS de pek stabil değildi. İkincisi de bir kullanıcı Steam incelemelerine Social Club'ın sorunlu olduğunu, girilemediğini söylemiş. Bu Social Club mevzusu beni daha çok tedirgin etti. Oyunu alıp, hiç açamamak da varmış yani, dediğine göre. Sizce 32₺'ye alınır mı yoksa başka bir oyun öneriniz var mıdır? Ben, bari GTA V alamıyorum bunu alayım kafasındayım ama yine de bilemedim.

Ben Steam'den aldım ve Social Club'a bağlayıp sorunsuz oynayabiliyorum, o konuda herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam. Performans/optimizasyon açısından yalan söyleyemem, oyunu kendiniz modlamadan düşük FPS, takılma gibi sorunlar mevcut. Elinizdeki sistemin zorlanacağı kesin fakat bunları düşünmeden ileride oynamak için bu fiyatta iken almanızı kesinlikle öneririm. Rockstar'ın hangi oyunu ne zaman ne kadara satacağı hiç belli olmuyor, hele dolar bu seviyelerde iken.

Ben Steam'den aldım ve Social Club'a bağlayıp sorunsuz oynayabiliyorum, o konuda herhangi bir sıkıntı olacağını sanmam. Performans/optimizasyon açısından yalan söyleyemem, oyunu kendiniz modlamadan düşük FPS, takılma gibi sorunlar mevcut. Elinizdeki sistemin zorlanacağı kesin fakat bunları düşünmeden ileride oynamak için bu fiyatta iken almanızı kesinlikle öneririm. Rockstar'ın hangi oyunu ne zaman ne kadara satacağı hiç belli olmuyor, hele dolar bu seviyelerde iken.
Hocam çok haklısınız. En azından kütüphanede kalmalı bence. Şimdi kasarsa, ileride düzgün bir sistem alırsam oynarım. Kütüphanemde 10'dan fazla sistemimin yetmediği oyun var. Bir gün oynarım diye aldım hepsini.
Alınır. Çok uzun bir oyun. GTA V'den daha uzun sürede bitirdim.
O zaman iyidir bence. Kasmazsa zevk verir.
Al. Sorun yaşarsan en kötü iade edersin. Ben AMD e-300, 4 GB DDR3 RAM ile 30 FPS en düşük ayarlarda bitirmiştim oyunu.
Hocam ben bir defa internetten indirmiştim. FPS bazı yerlerde dibe çöküyordu. Bazı yerlerde 40-50 bile oluyordu. 1 görev yapıp silmiştim. Harita yüklenmiyordu bazen, bazen dokular pikselleşiyordu iyice. Patch falan bulursam çok güzel olur.

Hocam ben bir defa internetten indirmiştim. FPS bazı yerlerde dibe çöküyordu. Bazı yerlerde 40-50 bile oluyordu. 1 görev yapıp silmiştim. Harita yüklenmiyordu bazen, bazen dokular pikselleşiyordu iyice. Patch falan bulursam çok güzel olur.

Bazı ayarlamalar yapınca oyun düzeliyor fakat ekran kartın berbat. Patch yüklersen en azından oynanabilir bir seviyeye ulaştırırsın oyununu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı