Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #1 Gta 4 benim leptobumdaki gt520m yerine intel hd grafik 3000 kullanıyor bunu nasıl değiştirebilirm.Hata yaptıysam özür dilerim daha yeniyim
Gta 4 benim leptobumdaki gt520m yerine intel hd grafik 3000 kullanıyor bunu nasıl değiştirebilirm.Hata yaptıysam özür dilerim daha yeniyim
NookumPie Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 18 Nisan 2014 Mesajlar 5.006 Makaleler 9 Çözümler 266 Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522594034 18 Aralık 2014 #2 Bu video size yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu video size yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #3 NookumPie dedi: Bu video size yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine aynı Artı 0 Eksi
NookumPie dedi: Bu video size yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Yine aynı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.386 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #4 İntel ve Nvidia sürücünüzün güncel olduğundan emin olun. Burada ben çözümü paylaşmıştım. Gta IV Ekran Kartı Sorunu Artı 0 Eksi
İntel ve Nvidia sürücünüzün güncel olduğundan emin olun. Burada ben çözümü paylaşmıştım. Gta IV Ekran Kartı Sorunu
KS KS Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #5 claus dedi: İntel ve Nvidia sürücünüzün güncel olduğundan emin olun. Burada ben çözümü paylaşmıştım. Gta IV Ekran Kartı Sorunu Genişletmek için tıkla... Deniyicem çok sağol olmadı Artı 0 Eksi
claus dedi: İntel ve Nvidia sürücünüzün güncel olduğundan emin olun. Burada ben çözümü paylaşmıştım. Gta IV Ekran Kartı Sorunu Genişletmek için tıkla... Deniyicem çok sağol olmadı
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.386 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #6 Oyun orjinal değil mi ? Artı 0 Eksi
KS KS Cortax Megapat Katılım 27 Ağustos 2014 Mesajlar 127 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #7 claus dedi: Oyun orjinal değil mi ? Genişletmek için tıkla... maalesef kasar diye almadım ama kasmaması lazım Artı 0 Eksi
claus dedi: Oyun orjinal değil mi ? Genişletmek için tıkla... maalesef kasar diye almadım ama kasmaması lazım
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.386 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2014 #8 Ben korsan oyunlara destek vermeme taraftarıyım. Biraz araştırırsanız çözümü bulabilirsiniz. Artı 0 Eksi
F Furkan1461 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2019 Mesajlar 7.560 Çözümler 83 7 Haziran 2020 #9 Sorununuzun çözümü oyunu satın almak. Cortax dedi: maalesef kasar diye almadım ama kasmaması lazım Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Sorununuzun çözümü oyunu satın almak. Cortax dedi: maalesef kasar diye almadım ama kasmaması lazım Genişletmek için tıkla...
Efrancercinli Hectopat Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 171 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2020 #10 Şu meşhur commandline'ı deneyin isterseniz. Belki çözebilir. Artı 0 Eksi