GTA 4 kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

altn98

Megapat
Daha fazla  
İyi forumlar. Steam üzerinden GTA 4 the Complete Edition satın aldım ama oyun çok kasıyor, ayarları düşürsem de fark etmiyor.

sitem özelikleri

i5-8400
GeForce GTX 1060 6 GB.
2x8GB.
Gigabyte B360M D2v.
500GB Samsung 860 EVO.

Ne yapmam gerekiyor?

Optimizasyon ile ilgili bir problem hocam, hatırladığım kadarıyla GTA 4 performansını yükselten bir patch dosyası vardı ona bir bakın isterseniz.

GeForce Experience'in kendi içerisinde optimizasyon seçeneği var.

Link -> Sürücü Güncellemeleri ve Optimal Oyun Ayarları
İlk önce Geforce Expirence ayarlar ile açtı daha çok kastı ayarları düşürdüm.
Yaptım ama işe yaramadı.

GTA IV optimizesi baya sıkıntılı bir oyundu. Son nesil sistemlerde bile sorun çıkarıyor. Tavsiyem eğer oynanabilirlik varsa takmayın gerisini.

Evet kasması hiç mantıklı değil GTA 5 oyna.
GTA 4 optimizasyonu için çok uğraşmamış Rockstar ama GTA 5'i her bilgisayar açsın diye elinden geleni yapmışlar.

GTA IV optimizesi baya sıkıntılı bir oyundu. Son nesil sistemlerde bile sorun çıkarıyor. Tavsiyem eğer oynanabilirlik varsa takmayın gerisini.
Aynen her şeyi denedim olmadı, en son çare düşük ayarlarda oynuyorum.

Aynen her şeyi denedim olmadı, en son çare düşük ayarlarda oynuyorum.
Yalnız o sistemle düşük ayarlarda oynamayın bence. Görselden kaybetmeyin. Zaten en düşüğede alsanız aynı şekilde kasıyordur diye tahmin ediyorum. Birde eğer her oyunda benzer sorun yaşıyorsanız muhtemelen sistemde bir sorun vardır.

Ayarları düşürünce kasmalar da azaldı, diğer oyunlarda kasma olmuyor. Teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…