GTA 4 kurulmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

ylmzhuseyin

Hectopat
GTA 4 kurarken bu hataya karşılaşıyorum. Bilgisayarı sıfırladım ardından GTA4'ü yükledim kurulmuyor. İnternet bağlantısı diyor ama Wi-Fi'ye bağlı. Bu işlemi yapdıktan sonra bu hata veriyor. Yardımcı olun. Çıldıracağım.

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,1 KB · Görüntüleme: 148
  • Ekran Alıntısı 2.PNG
    Ekran Alıntısı 2.PNG
    10,7 KB · Görüntüleme: 162
Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'den satın almayı deneyin. Sorununuz düzelir.

GTA 4 kurarken bu hataya karşılaşıyorum. Bilgisayarı sıfırladım ardından GTA4'ü yükledim kurulmuyor. İnternet bağlantısı diyor ama Wi-Fi'ye bağlı. Bu işlemi yapdıktan sonra bu hata veriyor. Yardımcı olun. Çıldıracağım.
Sosyalde korsan oyun için yardım sağlanmamaktadır. Orijinal oyuna yönelin lütfen, zaten artık ucuz bir oyun ve rockstar launcher ile sorunsuz kurulum yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
''Biz bu korsanı sopa ile anlattık, boru ile anlattık, tarak ile anlattık. Daha halen gelmiş böyle konular açıyorsunuz ya ne diyeyim.😀

Kendi vicdanınızı rahatlatmak için sürekli bahaneler üretip duracaksınız ama nafile. Korsan kullanıyorsan hırsızsın arkadaşım bunun lamı cimi yok. Yahu zaten birazcık zeka, millet karnı acıktığında karnını doyurmak için yani temel ihtiyacını karşılamak için ekmek çaldığında bile hırsız oluyorken sen keyfi ihtiyacın için korsan kullandığında neden hırsız olmayasın? Çok basit abicim paran yoksa kullanma! Ya da ücretsiz sürümlerini kullan. Neyse ya sinirlenmeyeceğim ne haliniz varsa görün.
😒 ''

@BlueMagic 'nin sevdiğim bir sözü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı