BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 897 Çözümler 10 21 Mayıs 2020 #1 Orijinal kutulu oyunun ürün anahtarını Rockstar Games Launcher üzerinden etkinleştirip, oradan Steam'e ekleme şansım var mı?
Orijinal kutulu oyunun ürün anahtarını Rockstar Games Launcher üzerinden etkinleştirip, oradan Steam'e ekleme şansım var mı?
waieNNN Kilopat Katılım 9 Aralık 2018 Mesajlar 914 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Donanım 21 Mayıs 2020 #2 Steam dışı oyun olarak gözükür. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.075 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 21 Mayıs 2020 #4 Hem RSGL hem Steam? Pek sanmıyorum. Zaten RSGL olmuşsa neden Steam'e ekleyesin ki? Artı 0 Eksi
M50B28 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 2.008 Çözümler 7 21 Mayıs 2020 #5 Dene olma ihtimali var. Kutulu Dirt 3 oyunumu Steam'a key olarak girip kütüphaneye eklemiştim. Hemde Complete Edition olarak eklenmişti. Artı 0 Eksi
Dene olma ihtimali var. Kutulu Dirt 3 oyunumu Steam'a key olarak girip kütüphaneye eklemiştim. Hemde Complete Edition olarak eklenmişti.
KS KS BreWerS Kilopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 897 Çözümler 10 21 Mayıs 2020 #6 M50B28 dedi: Dene olma ihtimali var. Kutulu Dirt 3 oyunumu Steam'a key olarak girip kütüphaneye eklemiştim. Hemde Complete Edition olarak eklenmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden ürün anahtarını girmiştim Steam'e kabul etmemişti. Bende RSGL'den eklenir mi diye düşündüm arkadaşların dediğine göre eklenmiyormuş. Recep Baltaş dedi: Hem RSGL hem Steam? Pek sanmıyorum. Zaten RSGL olmuşsa neden Steam'e ekleyesin ki? Genişletmek için tıkla... RGSL yerine Steam'den giriş yapmak istiyorum Steam'in oyunlara özel topluluk merkezi, içeriği hoşuma gidiyor ve ekstradan RGSL kurup oradan giriş yapmak istemiyorum yani. Artı 0 Eksi
M50B28 dedi: Dene olma ihtimali var. Kutulu Dirt 3 oyunumu Steam'a key olarak girip kütüphaneye eklemiştim. Hemde Complete Edition olarak eklenmişti. Genişletmek için tıkla... Hocam önceden ürün anahtarını girmiştim Steam'e kabul etmemişti. Bende RSGL'den eklenir mi diye düşündüm arkadaşların dediğine göre eklenmiyormuş. Recep Baltaş dedi: Hem RSGL hem Steam? Pek sanmıyorum. Zaten RSGL olmuşsa neden Steam'e ekleyesin ki? Genişletmek için tıkla... RGSL yerine Steam'den giriş yapmak istiyorum Steam'in oyunlara özel topluluk merkezi, içeriği hoşuma gidiyor ve ekstradan RGSL kurup oradan giriş yapmak istemiyorum yani.
M50B28 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mart 2017 Mesajlar 2.008 Çözümler 7 21 Mayıs 2020 #7 BreWerS dedi: Hocam önceden ürün anahtarını girmiştim Steam'e kabul etmemişti. Bende RSGL'den eklenir mi diye düşündüm arkadaşların dediğine göre eklenmiyormuş. Genişletmek için tıkla... Kabul etmediyse bir şey diyemicem valla bende olmuştu. GFWL oyunuydu bendeki. Artı 0 Eksi
BreWerS dedi: Hocam önceden ürün anahtarını girmiştim Steam'e kabul etmemişti. Bende RSGL'den eklenir mi diye düşündüm arkadaşların dediğine göre eklenmiyormuş. Genişletmek için tıkla... Kabul etmediyse bir şey diyemicem valla bende olmuştu. GFWL oyunuydu bendeki.