D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 12 Eylül 2023 #1 Oyunu 1.0.7.0. sürümüne downgrade ettikten sonra icenhancer ve o modun dediği enb dosyasını oyunun dosyalarına atınca oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Dünden beri şu modu yapamadım yardımcı olabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Eylül 2023
Oyunu 1.0.7.0. sürümüne downgrade ettikten sonra icenhancer ve o modun dediği enb dosyasını oyunun dosyalarına atınca oyun açılmıyor siyah ekranda kalıyor. Dünden beri şu modu yapamadım yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm D D Donkobus 12 Eylül 2023 Aeronight dedi: Burası bir forum. Hiç sorun değil. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Download Simple 0.79 ENB with settings from Motor2020 for GTA 4 bunu indirip sadece içindeki d3d9.dll dosyasını attım ve düzeldi.
Aeronight dedi: Burası bir forum. Hiç sorun değil. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Download Simple 0.79 ENB with settings from Motor2020 for GTA 4 bunu indirip sadece içindeki d3d9.dll dosyasını attım ve düzeldi.
KS KS D Donkobus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2019 Mesajlar 3.448 Çözümler 7 12 Eylül 2023 #31 Aeronight dedi: En başarılısını iCEnhancher Natural olarak buldum. Onun dışında CryEnb V3 vardı ama pek sevemdim. Yapmacık duruyordu. Genişletmek için tıkla... İCEnhancer kurabilsem başka birşey istemiyorum da olmuyor o ya diğerine bir bakayım teşekkürler. Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: En başarılısını iCEnhancher Natural olarak buldum. Onun dışında CryEnb V3 vardı ama pek sevemdim. Yapmacık duruyordu. Genişletmek için tıkla... İCEnhancer kurabilsem başka birşey istemiyorum da olmuyor o ya diğerine bir bakayım teşekkürler.