GTA 4 modsuz oynanır mı?

Daha fazla  
Complete Edition yüklü. Kendim sadece araba fiziklerini düzelten bir handling indirdim. Acaba başka gerekli bir mod var mıdır kurmam gereken? Hikaye modunu oynayacağım. Mod derken kastettiğim San Andreas'taki silent patch gibi falan. Veya sizin önerdiğiniz başka modlar varsa onlara da tamamım.

Complete Edition yüklü. Kendim sadece araba fiziklerini düzelten bir handling indirdim. Acaba başka gerekli bir mod var mıdır kurmam gereken? Hikaye modunu oynayacağım. Mod derken kastettiğim San Andreas'taki silent patch gibi falan. Veya sizin önerdiğiniz başka modlar varsa onlara da tamamım.
Ben hiç bir mod kurmadan bitirdim. Abartıldığı kadar büyük optimizasyon sorunları yok bana kalırsa. Belki ortamın havasını, görselliğini düzelten bir mod yükleyebilirsiniz. Ben genelde hava durumu hilesi yapıp duruyordum. Oda başarım almamı engelledi tabii.

Ben sadece araba modu kurarak %40'ını oynadım. Sonra kayıtlar silindi, benimde hevesim kaçtığı için oynamadım daha.

Ben hiç bir mod kurmadan bitirdim. Abartıldığı kadar büyük optimizasyon sorunları yok bana kalırsa. Belki ortamın havasını, görselliğini düzelten bir mod yükleyebilirsiniz. Ben genelde hava durumu hilesi yapıp duruyordum. Oda başarım almamı engelledi tabii.
Var mı önerdiğiniz mod hocam?
Hafif bir grafik modu yükleyebilirsiniz bence oyunun karanlık atmosferini açıyor güzel oluyor bir de optimazsyonu düzeltiyordu biraz.
Öneriniz var mı?

Hocam sabırlıymışsın. Araba mekanikleri daha önceki yıllarda gerçekçi gelirken bu yıl bi hevesle başladım sıktı baya. Bütün arabalar neredeyse kamyon gibi. Frene 5 saniye önce basman lazım durması için vs. GTA 5'ten geçince ondan oldu sanırım. Ama hala fizik motoru olarak GTA 5'ten daha iyi gibi araba sürme hariç eziyet resmen.

Var mı önerdiğiniz mod hocam?

Öneriniz var mı?
Hocam ben hiç kurmadığım için bilemeyeceğim forumda bununla ilgili konu açabilirsiniz.

Hocam sabırlıymışsın. Araba mekanikleri daha önceki yıllarda gerçekçi gelirken bu yıl bi hevesle başladım sıktı baya. Bütün arabalar neredeyse kamyon gibi. Frene 5 saniye önce basman lazım durması için vs. GTA 5'ten geçince ondan oldu sanırım. Ama hala fizik motoru olarak GTA 5'ten daha iyi gibi araba sürme hariç eziyet resmen.
Beni araba mekanikleri çokta kanser etmedi. Daha çok oyunda checkpoint sisteminin olmaması kanser etti. Onun dışında görevleri tekrara düşen tipteydi ondan da pek hoşnut olmadım. Bitirdim ama bitsin diye dua ettiğim bir oyunda olmadı değil.

Hocam bence en kötü, bir grafik modunuz olsun, grafiği o kadar kötü değil ama bence grafik modu her oyuna yakışır.

GTA 4'deki fps sorunu için "dxvk" adlı modu kurmuştum. Eğer ekran kartı vulkan destekliyorsa (2016 ve sonrası kartlar) bunu kurduktan sonra ani fps düşüşü ve oyunun performans düşüklüğü düzelir. Kurulum için bu rehbere bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı