GTA 4 Nasıldır?

T.Tinuviel

Hectopat
Herkese merhaba. Arkadaşlar bundan yaklaşık 12-13 sene evvel GTA 4'ü arkadaşımın bilgisayarında oynuyordum. O zaman bizim için mükemmel ötesi bir oyundu. Benim bilgisayarım en fazla RTCW falan oynatıyordu. O zaman aşırı içimde kalmıştı o oyun. Şimdi yıllar geçmiş üzerinden GTA 6'yı bekliyoruz. Az önce baktım indirime girmiş ben de aldım, o günün acısını çıkarmak için. Oyunu oynayan binlerce kişi vardır eminim. Ben zamanı çok kısıtlı bir insanın oyun oynamaya pek vaktim olmuyor. Sizce değer mi bu zamanıma? İndireyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben aldım beğenmedim, hikayesi güzel eyvallah ama görevler falan oyunun gereksiz uzatması çok sıkıyor.
Bitsin diye gün sayıyorum.

Herkese merhaba. Arkadaşlar bundan yaklaşık 12-13 sene evvel GTA 4'ü arkadaşımın bilgisayarında oynuyordum. O zaman bizim için mükemmel ötesi bir oyundu. Benim bilgisayarım en fazla RTCW falan oynatıyordu. O zaman aşırı içimde kalmıştı o oyun. Şimdi yıllar geçmiş üzerinden GTA 6'yı bekliyoruz. Az önce baktım indirime girmiş ben de aldım, o günün acısını çıkarmak için. Oyunu oynayan binlerce kişi vardır eminim. Ben zamanı çok kısıtlı bir insanın oyun oynamaya pek vaktim olmuyor. Sizce değer mi bu zamanıma? İndireyim mi?
Değer indir oyna hocam güzeldir GTA 4

Yani oyunu geçen sene malum yerlerden edinip oynadım. Şu dönemki oyunlar kadar zevk vermese de iyi oyun. Oynanır.

Benim açımdan en sinir bozucu olan olay araç sürüş dinamiği berbattı. Oyun bir yerden sonra araç sürmeyi eziyet hale getiriyor. Birkaç mod ile çözüp oyunu bitirmiştim.

Güzel ve az alan kaplayan bir oyun oynayabilirsin. BF 3 ve BF4'e de bakmayı unutma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı