GTA 4 Nasıldır?

Herkese merhaba. Arkadaşlar bundan yaklaşık 12-13 sene evvel GTA 4'ü arkadaşımın bilgisayarında oynuyordum. O zaman bizim için mükemmel ötesi bir oyundu. Benim bilgisayarım en fazla rtcw falan oynatıyordu. O zaman aşırı içimde kalmıştı o oyun. Şimdi yıllar geçmiş üzerinden GTA 6'yı bekliyoruz. Az önce baktım indirime girmiş ben de aldım, o günün acısını çıkarmak için. Oyunu oynayan binlerce kişi vardır eminim. Ben zamanı çok kısıtlı bir insanın oyun oynamaya pek vaktim olmuyor. Sizce değer mi bu zamanıma? İndireyim mi?

Değer.

Yani oyunu geçen sene malum yerlerden edinip oynadım. Şu dönemki oyunlar kadar zevk vermese de iyi oyun. Oynanır.

Benim açımdan en sinir bozucu olan olay araç sürüş dinamiği berbattı. Oyun bir yerden sonra araç sürmeyi eziyet hale getiriyor. Birkaç mod ile çözüp oyunu bitirmiştim.
Bana göre oyun motoru GTA 5'den de daha iyi. Hele araç sürmek çok daha keyifli çünkü daha gerçekçi. Belki biraz daha yumuşak olsa tam ortası olurdu. Zaten GTA 6'nın oyun motoru GTA 4'e benzeyecek diyorlar.

Hocam pek çoğumuz zamanında GTA IV'ü oynamak isteyip oynayamadı. Sizi çok iyi anlıyorum. O zamanlar o oyun çok süper bir şey gibi geliyordu. Öyle de zaten çıktığı yıla kıyasla fevkalade. Tabii ki şimdi aynı zevki almanız mümkün olmaz ama oynanır hocam. Ben de indirimlerden aldım. O karanlık temayı insanın bir defa soluması lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı