GTA 4 optimizasyonu neden düzelmiyor?

Makaleler
11
Neden optimizesini duzeltmiyor Rockstar Games? Neden geri dönüp bakmıyor bu oyuna?

Son düzenleyen: Moderatör:
@ReznooW hocam GTA serisi en çok Türkiye de popüler ve en ucuza satılan ülkelerden biri Türkiye. Kısacası oyunu hem alıyoruz fakat adamlara hiç kazandırmıyoruz. Kısacası bizim için bir şey yapmazlar bug fix falan hikaye.

Güzel mantıkmış böyle devam edin satın alanları bırakın ben Avrupa'da yaşıyorum oyunu satın aldım ama sistemimde kasarak çalışıyor halbuki sistemde 3070 oluyor bu yine de türklerin sorunu mu?

Güzel mantıkmış böyle devam edin satın alanları bırakın ben Avrupa'da yaşıyorum oyunu satın aldım ama sistemimde kasarak çalışıyor halbuki sistemde 3070 oluyor bu yine de türklerin sorunu mu?

Ben türklerin sorunu demedim adamlara neredeyse hiç para kazandırmıyorken boşu boşuna bug fix yapın diye ciyaklamanın anlamı yok.

Telif yememek için şarkıları kaldırmak için güncelleme getirmesini biliyor ama.
Yardımcı olur mu bilmem ama tam şu saatlerde gecenin bir körü, oyunu tekrar indirip bitirme kararı aldım. Bildiğim kadarıyla oyun Vulkan desteği alabiliyor, oyun dosyalarına Vulkan'a ait DLL dosyalarını atıp oynadığınızda sisteme göre şaşırtan ve size sürpriz olabilecek FPS değerleri alabiliyorsunuz. Full ayarlarda 45-55 FPS değeri alırken, Vulkan kurduğunuzda 80-90 hatta 100 gibi uçuk değerlere ulaşabiliyorsunuz, fakat bu sistemden sisteme değişiyor, kesin konuşmayı istemem ama istatistikler Vulkan desteği olan oyunlarda, Vulkan kurulduğunda daha stabil ve yüksek kare hızları elde ediliyor. Sadece GTA IV değil bir çok oyuna Vulkan kurulabiliyor (tabi oyun yapımcıları izin verdiği sürece) . Youtube'a "GTA IV Vulkan Comparison" diye arama yaptığınızda DX ve Vulkan'ın karşılaştırma videolarını izleyebilirsiniz. Kurulumu çok basit 3 yada 4 MB boyutunda bir dosyayı oyun dosyalarının içine atıyorsunuz. Unutmadan ekran kartınızın Vulkan desteği olup olmadığını bilmeniz gerekiyor, benim emektar AMD Sapphire R7 265'im bile Vulkanı destekliyorsa sizinkiler sanırım hayli hayli destekler.

Ayrıca Vulkan desteği olan oyunların listesini paylaşmak isterim; List of Vulkan games - PCGamingWiki PCGW - bugs, fixes, crashes, mods, guides and improvements for every PC game (listede yer almayan bir çok oyun var, tam bilgili olmamakla beraber sanırım VULKAN API yi kullanarak yani bahsettiğim dll dosyalarını kullanarak yapıyoruz bunu, listede gta'nın yer almama sebebi bundan olabilir. Çünkü vulkan dayz adlı oyunda da kullanılabiliyor fakat anti hile koruma sistemi Battleye buna engel oluyor. Tüm bildiklerim bunlar.)

War is where the young and stupid are tricked by the old and bitter into killing each other.
-Niko Bellic

İyi şanslar, umarım iyi bir FPS değeri elde edersin.

Son düzenleme:
Korsan diyorsunuzda korsan oyunlar hatalar dışında orijinale göre daha stabil oyunlar. GTA4 kronik sorunlu bir oyun. Düzeltmezler GTA 5'in yağını yiyorlar halen. Mod varsa mod yükleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…