- Makaleler
- 11
Neden optimizesini duzeltmiyor Rockstar Games? Neden geri dönüp bakmıyor bu oyuna?
Son düzenleyen: Moderatör:
@ReznooW hocam GTA serisi en çok Türkiye de popüler ve en ucuza satılan ülkelerden biri Türkiye. Kısacası oyunu hem alıyoruz fakat adamlara hiç kazandırmıyoruz. Kısacası bizim için bir şey yapmazlar bug fix falan hikaye.
Güzel mantıkmış böyle devam edinsatın alanları bırakın ben Avrupa'da yaşıyorum oyunu satın aldım ama sistemimde kasarak çalışıyor halbuki sistemde 3070 oluyor bu yine de türklerin sorunu mu?
Yardımcı olur mu bilmem ama tam şu saatlerde gecenin bir körü, oyunu tekrar indirip bitirme kararı aldım. Bildiğim kadarıyla oyun Vulkan desteği alabiliyor, oyun dosyalarına Vulkan'a ait DLL dosyalarını atıp oynadığınızda sisteme göre şaşırtan ve size sürpriz olabilecek FPS değerleri alabiliyorsunuz. Full ayarlarda 45-55 FPS değeri alırken, Vulkan kurduğunuzda 80-90 hatta 100 gibi uçuk değerlere ulaşabiliyorsunuz, fakat bu sistemden sisteme değişiyor, kesin konuşmayı istemem ama istatistikler Vulkan desteği olan oyunlarda, Vulkan kurulduğunda daha stabil ve yüksek kare hızları elde ediliyor. Sadece GTA IV değil bir çok oyuna Vulkan kurulabiliyor (tabi oyun yapımcıları izin verdiği sürece) . Youtube'a "GTA IV Vulkan Comparison" diye arama yaptığınızda DX ve Vulkan'ın karşılaştırma videolarını izleyebilirsiniz. Kurulumu çok basit 3 yada 4 MB boyutunda bir dosyayı oyun dosyalarının içine atıyorsunuz. Unutmadan ekran kartınızın Vulkan desteği olup olmadığını bilmeniz gerekiyor, benim emektar AMD Sapphire R7 265'im bile Vulkanı destekliyorsa sizinkiler sanırım hayli hayli destekler.Telif yememek için şarkıları kaldırmak için güncelleme getirmesini biliyor ama.
Bu siteden indirdiğiniz dosyayı oyun klasörünün içine atmanız yeterli hataları falan düzeltiyor GTA IV: Definitive Edition | D.E.PValla oyunu Steam satın aldım sistemimde 750Ti.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.