Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 4 Çözümler 57 1 Ekim 2020 #1 Renkleri nasıl canlı yapabilirim? Bunun için sistem yormayan bir mod var mı?
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 1 Ekim 2020 #2 Monitör ayarlarını değiştirebilirsiniz. Artı -4 Eksi
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 1 Ekim 2020 #3 Oyunun kendi havası böyle. Karamsar ve grimsi bir havası var. Artı 3 Eksi
xDizZzy Hectopat Katılım 13 Mayıs 2020 Mesajlar 1.181 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ekim 2020 #4 Yamete Kudasai dedi: Renkleri nasıl canlı yapabilirim? Bunun için sistem yormayan bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Bu yüzden eski bilgisayarımdayken GTA 4'ü oynarken renklerde sadece gri var diye mızmızlanıyordum. Artı -1 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Renkleri nasıl canlı yapabilirim? Bunun için sistem yormayan bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Bu yüzden eski bilgisayarımdayken GTA 4'ü oynarken renklerde sadece gri var diye mızmızlanıyordum.
H Hacışakirbey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mart 2019 Mesajlar 1.635 Çözümler 9 1 Ekim 2020 #5 Yamete Kudasai dedi: Renkleri nasıl canlı yapabilirim? Bunun için sistem yormayan bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı driver'ından renk satürasyonunu arttırabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Renkleri nasıl canlı yapabilirim? Bunun için sistem yormayan bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartı driver'ından renk satürasyonunu arttırabilirsiniz.
SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 1 Ekim 2020 #6 Oyun değil de ekran kartı yazılımınızdan renk doygunluğunu kökleyip + kontrast'ı bir tık arttırırsanız daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
Oyun değil de ekran kartı yazılımınızdan renk doygunluğunu kökleyip + kontrast'ı bir tık arttırırsanız daha iyi olacaktır.
Alonso Hectopat Katılım 23 Ağustos 2019 Mesajlar 481 Çözümler 8 1 Ekim 2020 #7 Yamete Kudasai dedi: Renkleri nasıl canlı yapabilirim? Bunun için sistem yormayan bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Reshade kullanabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Yamete Kudasai dedi: Renkleri nasıl canlı yapabilirim? Bunun için sistem yormayan bir mod var mı? Genişletmek için tıkla... Reshade kullanabilirsiniz.
KS KS Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 4 Çözümler 57 1 Ekim 2020 #8 Kullanıcı1355 dedi: Oyunun kendi havası böyle. Karamsar ve grimsi bir havası var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, bunu değiştirmek istiyorum. İlk başlarda çok umrumda olmadı ama gözümü yormaya başladı. Artı 0 Eksi
Kullanıcı1355 dedi: Oyunun kendi havası böyle. Karamsar ve grimsi bir havası var. Genişletmek için tıkla... Biliyorum, bunu değiştirmek istiyorum. İlk başlarda çok umrumda olmadı ama gözümü yormaya başladı.
K kerb Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Nisan 2017 Mesajlar 4.424 Makaleler 1 Çözümler 29 1 Ekim 2020 #9 Bu modu kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu modu kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.957 Makaleler 4 Çözümler 57 1 Ekim 2020 #10 kerb dedi: Bu modu kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kötü bir bilgisayarım var, muhtemelen kaldırmaz. Artı 0 Eksi
kerb dedi: Bu modu kurun. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kötü bir bilgisayarım var, muhtemelen kaldırmaz.