GTA 4 sevilmeme nedeni

Ben şahsen GTA 3'ten itibaren tüm GTA serilerini seviyorum hepsini oynadım tabii GTA 5 başka. Sizde neden GTA 4 sevilmiyor?
Grafiklerden dolayı yoksa film gibi bir oyun. Bir göçmenin hikayesi, bir başyapıt.

Ben şahsen GTA 3'ten itibaren tüm GTA serilerini seviyorum hepsini oynadım tabii GTA 5 başka. Sizde neden GTA 4 sevilmiyor?
Oyunu beğenmeyip çok ses çıkaranlar genelde GTA 5 Fanboyları ve oyun kültürü olmayan çocuklar. Beğenilmeyebilir tabii ama GTA 4 sevilmiyor algısının sebebi bu bence. Çoğu olumsuz eleştri teknik sorunlar yüzünden. PS3 ve Xbox 360 meta skoru 7.8-7.9 ken PC skorunun 7.1 olmasından da anlaşılıyor bu. Basının teknik problemleri esgeçip (Satın alınmamış basının en azından) yüksek puan vermesi de bunun bi göstergesi bence.

PC versiyonundaki optimizasyon sorunları yüzünden. Çıktıktan sonra uzun bir süre boyunca oynanabilir hale gelmedi, geldiğinde bile hala kötüydü optimizasyonu. Rockstar bu sebeple o kadar eleştiri aldıki, GTA V'le adeta cevap verdi eleştirilere. Çünkü GTA V tam tersi oldukça güzel port edilmiş ve optimize edilmişti.

Bence GTA 4 hikaye bakımından çok iyi evet biraz soluk fakat ayarlardan doygunluğu açarsanız solukluk azalıyor bir nebzede olsa. Özellikle Niko'nun kuzenini koruması ve atarlarını seviyorum.
Soluk renk tercihi çok iyi bence. New York havasını yansıtıp anlatı elementi olarak çok iyi kullanılmış.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı