Şaka mı bu? Her yerde söylemeyin sağlam gülerler.GTA San Andreas'da ki özellikler GTA 4'te yoktu dövme yapma, saç tıraşı, araç modifiyesi, kas yapma veya şişmanlama çünkü bunlar Niko Bellic'e gitmez.
Şaka mı bu? Her yerde söylemeyin sağlam gülerler.GTA San Andreas'da ki özellikler GTA 4'te yoktu dövme yapma, saç tıraşı, araç modifiyesi, kas yapma veya şişmanlama çünkü bunlar Niko Bellic'e gitmez.
Grafiklerden dolayı yoksa film gibi bir oyun. Bir göçmenin hikayesi, bir başyapıt.Ben şahsen GTA 3'ten itibaren tüm GTA serilerini seviyorum hepsini oynadım tabii GTA 5 başka. Sizde neden GTA 4 sevilmiyor?
Oyunu beğenmeyip çok ses çıkaranlar genelde GTA 5 Fanboyları ve oyun kültürü olmayan çocuklar. Beğenilmeyebilir tabii ama GTA 4 sevilmiyor algısının sebebi bu bence. Çoğu olumsuz eleştri teknik sorunlar yüzünden. PS3 ve Xbox 360 meta skoru 7.8-7.9 ken PC skorunun 7.1 olmasından da anlaşılıyor bu. Basının teknik problemleri esgeçip (Satın alınmamış basının en azından) yüksek puan vermesi de bunun bi göstergesi bence.Ben şahsen GTA 3'ten itibaren tüm GTA serilerini seviyorum hepsini oynadım tabii GTA 5 başka. Sizde neden GTA 4 sevilmiyor?
Soluk renk tercihi çok iyi bence. New York havasını yansıtıp anlatı elementi olarak çok iyi kullanılmış.Bence GTA 4 hikaye bakımından çok iyi evet biraz soluk fakat ayarlardan doygunluğu açarsanız solukluk azalıyor bir nebzede olsa. Özellikle Niko'nun kuzenini koruması ve atarlarını seviyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.