GTA 4'de mod yükledim, modda bir sorun yoktu, oyuna sorunsuz giriyordum ama oyuna girdim kayıt ettim oyunu sonra attı, ondan sonra girdim tekrar normal bir şekilde giriş ekranı felan geldi sonra hani görevin neyse o görev alt sağ köşede yazar ya, işte o geliyor tam girecek oyuna atıyor siyah ekranda dediğim orası tabii.
Eğer açmasını bilmiyorsanız sorunlu diye oyuna suç atmayın. Oyun 1.8 güncellemesi ile neredeyse sorunsuz hale geldi. Ve sorununuz mod yüzünden. Eğer orjinalse dosya doğrula deyin.
Eğer açmasını bilmiyorsanız sorunlu diye oyuna suç atmayın. Oyun 1.8 güncellemesi ile neredeyse sorunsuz hale geldi. Ve sorununuz mod yüzünden. Eğer orjinalse dosya doğrula deyin.
Kardeşim oyunumda sorun yoktu lakin kayıt edene kadar modumda sorun yoktu oyuna giriyordum oynuyordum sorunsuz bir şekilde ama modda güzel kıyafet felan geldi onu kayıt ediyimde gitmesin diye kayıt ettim sonra birdaha ki girmeme oyuna giriyor hani oyunun müziği varya ora geliyor oyundaki karakterlerin resimlerini gösteriyor felan ondan sonra hangi görevde kaldıysan hani sağ alt köşede yazar ya siyah bir ekran gelir ora geliyor yazıyor tam girecek oyuna oyun kapanıyor.