Roman'la beraber tefecilerden kaçma görevinden sonra telefona arama özelliği geliyor. İki kere yukarı ok tuşuna basarak tuşlama yerini açabilirsiniz. Oraya hile kodunu girerek hileyi aktif edebilirsiniz. Yazdığınız hileler telefon menüsündeki "Hileler" adlı kısımda kaydedilir. Tekrar tekrar aynı hileyi yazmak istemiyorsanız o menüyü kullanabilirsiniz. Ya da Venom913'ün dediği gibi Trainer kullanabilirsiniz.GTA 4'de hile telefonda hangi tuşa basınca yazılıyor?
FPS düşürmez.FPS düşürür tahminim, değil mi?
Trainer FPS düşürür mü? Zaten 60 FPS alıyorum.Buradan modu indirip RAR'dan çıkan tüm dosyaları oyunun kurulu olduğu yere atın. Oyundayken F3 tuşuna basın Trainer aktif olacaktır. Numpad 8 ile yukarı, numpad 2 ile aşağı, numpad 4 ile sola, numpad 6 ile sağa hareket ettirebilirsiniz. Enter tuşu ile menüde ilgili kısımlara giriş yapabilirsiniz.
Ben de trainere cevap verdim zaten. Trainer FPS düşürmez.Tamam ama trainerden bahsetmiştim FPS için?
Hayır düşürmez. Keyifli oyunlar.Trainer Fps düşürümü? zaten 60 fps alıyorum.
GTA IV, FPS düşmanı bir oyun zaten, en iyi PC'de bile sorunlar çıkarabiliyor. Bu gariban trainer bir şey yapmaz.FPS düşürür tahminim, değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.