GTA 4 uyarı ekranında takılma sorunu

ErenTurkmen

Kilopat
Daha fazla  
Uyarı ekranında kalıyor.

19141637_483279778676241_1876265681_n.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle oyun orijinal mi değilse tüm güncellemeler yüklü mü? Türkçe yama kurulumundan önce de böyle miydi? Eğer oyun Steam'den ise dosyaları doğrulama işlemi yapın. Oyunun kurulu olduğu yerdeki .exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Uyumluluk modlarını deneyin belki çalışabilir.

Steam'den almadım, orijinal.

Öncelikle oyun orijinal mi değilse tüm güncellemeler yüklü mü? Türkçe yama kurulumundan önce de böyle miydi? Eğer oyun Steam'den ise dosyaları doğrulama işlemi yapın. Oyunun kurulu olduğu yerdeki .exe dosyasını yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Uyumluluk modlarını deneyin belki çalışabilir.
Ben oyunu Steam'den almadım. Orijinal vatan bilgisayardan aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu yaşıyorum şuan.

Verdiğiniz güncellemeyi yükleyip oyun klasörünün bulunduğu konuma commandline adında not defteri açıp availblevidmem 3072. yazdım oyuna giriş yaptım şuan ama lanet olası GFWL programına giriş yapmak için şuan can çekişiyorum.

Aynı sorunu yaşıyorum şuan.

Verdiğiniz güncellemeyi yükleyip oyun klasörünün bulunduğu konuma commandline adında not defteri açıp availblevidmem 3072. yazdım oyuna giriş yaptım şuan ama lanet olası GFWL programına giriş yapmak için şuan can çekişiyorum.
Şimdide mousem çalışmıyor oyunda masaüstünde çalıştığı halde bunedir arkadaş gülesim geldi resmen.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı