GTA 4 vs GTA 5

GTA 4'ün atmosferi benim daha çok hoşuma gidiyor Liberty City'i seviyorum ve hikayesi GTA 5'den daha iyi fakat sürüş fiziklerini çok sevemiyorum GTA oyunlarına arcade sürüş dinamikleri yakışıyor simülasyon değil. Benim için GTA 4 daha iyi bir oyun.

Dövüş ve savaş mekanikleri olarak GTA IV daha iyi. Ama nedense GTA IV'yi kasvetli dünyası yüzünden hiç sevemedim.

GTA 4'ün fizik motoru cok guzel. Arabayi kullanirken falan arabanin benim oldugunu hissediyordum. Am GTA 5'de o hissiyati alamadim.

GTA 4, geçtiği dönemden dolayı çok hoşuma gidiyor. Ayrıca karanlık hikayesi ve atmosferiyle de çok iyi bir oyun.

Kesinlikle GTA 4.oyun en gerçekçi GTA oyunu ve hikayesi de çok güzel 500 600 saat oynadım ama hiç sıkılmadım. En sevdiğim oyundur kendisi. Oynamayanların oynamasını tavsiye ederim.

Ben GTA 4'e girmek istiyordum ancak optimizasyon problemini öğrenince gözüm korktu. Siz oyunu hangi platformdan oynadınız?

Ben GTA 4'e girmek istiyordum ancak optimizasyon problemini öğrenince gözüm korktu. Siz oyunu hangi platformdan oynadınız?
Ben de GTA 4 oynadım ve tamamen bitirdim. Herhangi bir optimizasyon sorunu yaşamadım.
NOT: Oyunu Steam'den satın almıştım. Hem de windows 10 işletim sistemli bir cihazda oynadım.

GTA 5 her yönüyle bu kapışmayı alır. Aksini iddia edenler ya Enis Kirazoğlu izleyicisidir ya da üstteki arkadaşın attığı "GTA 4 better than GTA 5" videosunu izleyip oyunu oynamayıp "abi çok iyi oyun şu videoya baksana" diyen kitledir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…