GTA 4 vs GTA Trilogy

İki hatalı oyun, iki sevilmemiş oyun sizce GTA 4 mü yoksa GTA Trilogy mi?

GTA IV ü GTA Trilogy'ye tercih ederim. Optimizasyon sorunundan başka ciddi bir problemi yok. GTA Trilogy ise hala bug dolu. Ayrıca GTA 4'ün kim sevilmediğini söyledi? Sadece San Andreas, Vice City, GTA V ve GTA 3 kadar popüler olmaması oyunun sevilmediğini göstermez.
 
Son düzenleme:
GTA 4 hatalı değil, optimizasyonu kötü bir oyun. Konsolda ya da güncel bir sistemde sorunsuz oynanıyor. GTA 4, araç kullanmanın en eğlenceli olduğu GTA oyunu. Yılına göre birçok ufak detayı barındırıyordu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
GTA 4 candır.

Rockstar'ın sırf para kaldırmak için GTA Trilogy'i yaptığını düşünüyorum. Ki biliyorsunuz ki Vice City, San Andreas, 3. Bunlar RenderWare motorundan yapılma ve direkt olarak motordan port etmişler. Modelleri doğru düzgün değiştirmemişler bile.
 
GTA 4 GTA 5 ten daha iyi fiziğe sahip. Görselliğin yükü yüzünden fiziği kısmışlar muhtemelen GTA 5'te. E oyun gri new york havasında geçtiği, daha çok hikaye odaklı çizgisel oynanışa sahip bir oyun olduğu için için ABE WTİCHER ABE ABE GTA V ÇOK İYİ ABE tayfa sevmemiş olabilir tabi ama açık en iyi gta oyunudur bence de GTA 4.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı