GTA 4 vs Mafia Definitive Edition

GTA 4 her türlü tekler. Sürekli soygun yapan şımarık Amerikalılar yerine gurbetçilik üzerine kurulmuş bir hikaye. Amerikan rüyasının ne kadar kötü olduğunu anlatan güzel oyunlardan. Oynanış olarak yapılmış en iyi fizikli oyunlardan birisi. Her türlü kazanan GTA 4 olurdu.
Hiç oynamadıysanız Mafia DE'ye bir bakın. GTA 4'den kesinlikle daha iyi.

Elden Ring alınır mı? Hiç souls oyunu oynamadım.
Souls oynayacaksan Baldur's Gate 3 oyna. Elden Ring hikayesi arka planda tutulmuş bir oyun. Boss kese kese gidiyorsun. Souls oyunlarına aşık ettirecek en iyi oyunlardan birisidir Baldur's Gate 3. Öbür türlü Souls tarzını hiç sevmeyebilirsiniz. Ben de zaten Baldur's Gate 3 hariç sevmedim. Hikaye seven oyuncuları sıkıyor biraz Elden Ring.

İki oyununda fiyatı aynı ikisinin arasında kaldım. Hangisinin hikayesi ve oynanışı daha iyi?
GTA 4 diğer GTA oyunlarında ki en ciddi oyundur. O yüzden GTA olarak değilde tetikçi, mafya kıvamında bir oyun. GTA 4'ün eksi yanı görevlerin sürekli tekrar ediyor oluşu. Oynanış olarak karakter kontrollerinde Mafia daha iyi olsa da araç sürüşü ve vuruş hissinde GTA 4 daha iyi. Mafya konseptini seven biri olarak hikaye dışında öne çıkan bir özelliği yok özellikle o eski arabaları kullanmak kanser.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı